Hem > Forum > Må piss > Må skit

Må skit

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • jag har så mycket i livet just nu, jag är väldigt ung. Varför ska man behöva må såhär . Känner att ingenting är värt längre, vill verkligen inte leva. Skadar mig själv dagligen . Mina föräldrar bryr sig inte om att jag mår dåligt .

  Jag känner precis likadant. Gjorde en profil här i ren desperation då mitt psyke under en lång tid varit på väg ned i avgrunden. Känslorna, ångesten och hopplösheten håller på att få min hjärna att haverera.

  Ledsen över att jag inte skrev något uppmuntrande men jag kommer verkligen inte på något.

  jag har så mycket i livet just nu, jag är väldigt ung. Varför ska man behöva må såhär . Känner att ingenting är värt längre, vill verkligen inte leva. Skadar mig själv dagligen . Mina föräldrar bryr sig inte om att jag mår dåligt .

   

  Det enda tipset jag har är att du ska ge fan i självskadebeteendet. Eftersom du faktiskt ”bara” skadar dig själv och inte går hela vägen så vill du faktiskt inte dö, vare sig det känns så eller ej. Men ärren kommer spä på ångesten när du väl är på väg upp igen. Det är inte värt det. Tro mig. Jag vet. Då kommer du se dem, och då kommer det bli ännu en motgång. Även om du inte bryr dig nu.

  Jag tycker att du borde prata med dina föräldrar om ditt mående. Dom bryr sig, det måste dom göra.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.