Hem > Forum > Må piss > Liksom ingen gnista

Liksom ingen gnista

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8
 • Längesen jag skrev här, kämpar på med mig själv och mina tankar. Har förbättrats en del men fasen vad trögt det har varit nu ett tag. Vill bara sova fast det inte funkar heller. Har kört fast känns det som, minsta pyttelilla motgång blir enorm nu igen. Trodde det var över. Är antagligen mörkret och årstiden, och det faktum att kroppen strejkar fysiskt som spelar in.

  Det blir bättre jag vet, håll ut.

  Åh, hej Blue Bidoga!!! Så fint att se dig här igen <3

  Det här mörkret är verkligen påtagligt i år. Och årstiden också. Jag har också börjat sova mycket. Kör lite verklighetsflykter också genom att lyssna på Nextory, ljudböcker. Längtar bort till något tropiskt land. Är det någon form av miljöombyte du skulle må bättre av? Alltså tänker på att du kämpat så länge nu med kroppen och att komma tillbaka i form – behövs det lite mer positiva inslag, tror du?

  Kram

  Trådstartaren

  Tack fina Red S:)

  Jo försöker göra sånt jag brukar gilla men längtar bara till att få sova..

  Men det vänder väl igen som det brukar göra fast det inte känns så nu.

  Kram

  <3 vad tungt!

  Skickar en stor kram

  Trådstartaren

  Tack, krånglar att få en kod. Förr hade man ju lösenord. Hur som helst så vill jag önska Gott nytt bättre år till er alla. Både ni som skriver/ läser här och till volontärerna. Vi fortsätter att ta en dag eller timme i taget och kämpar på. Kram

  Detsamma <3 Gott nytt år!

  Skickar en cool video med drönaruppvisning på nyår, i stället för fyrverkeripjäser som skrämmer djuren 🙂

  https://www.tiktok.com/@firefly_droneshows/video/7174795771567476010?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=sv-SE

  Trådstartaren

  Det var bra initiativ! Känns som vi borde kommit längre med slutet på fyrverkerier och smällares existens… helt onödiga.

   

   

  Trådstartaren

  Är ju nygammal här, det som är nytt är det med koden man ska få skickad för att logga in, funkar inte så bra för mig.. får skicka begäran många gånger innan det kommet.

  Förstod det förut som en övergående fas, stod någon infotext om det, men det har varit så jättelänge nu. Det är väldigt irriterande och verkar vara olika dagar och gånger för skilda medlemmar. Oftast slipper man kod och loggar in som vanligt.

  Ja verkligen, mycket gammalmodigt med fyrverkerier faktiskt!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.