Hem > Forum > Må piss > Klarar inte mer

Klarar inte mer

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Misshandlad i hemmet under uppväxten, dagligen.

  Grovt mobbad i skolan i högstadiet, dagligen.

  Svårt deprimerad, Social fobi, Överdrivet grov ångest & Alldeles för starka självmordstankar..

  Panikångest 3-4 gånger om dagen, kom nyss ut från att vara inlagd på obs-enheten på akutpsyk. Käkar 5 olika mediciner dagligen.

  Detta är alltså mitt liv, när tar detta helvete slut!?

   

  Avatar

  Misshandlad i hemmet under uppväxten, dagligen. Grovt mobbad i skolan i högstadiet, dagligen. Svårt deprimerad, Social fobi, Överdrivet grov ångest & Alldeles för starka självmordstankar.. Panikångest 3-4 gånger om dagen, kom nyss ut från att vara inlagd på obs-enheten på akutpsyk. Käkar 5 olika mediciner dagligen. Detta är alltså mitt liv, när tar detta helvete slut!?

  God e.m. här på Mind Forumet.

  Ja, jag förstår dig mycket väl pga också blivit grovt mobbad av mina skolelever och våldtagen av mina lärare och övrig skolpersonal flera gånger om i skolans värld utan någon visste om detta alls… Fick ALDRIG säga något till någon att jag blev våldtäktsoffer i min barndom pga det fanns DÖDSHOTEN, gick alltid till skolan med en RÄDDSLA som satt i huden min…

  Har Du haft någon under din vårdvistelse att samtala med, ”lufta lungorna” med t.ex. någon s.k. psykolog, psykiatrisksjuksköterska, skötare,  överläkare, kurator ?

  Har Du någon form av vuxen förebild som Du känner s.k. ”Tillit” till utanför familjen?

  Har Du någon form av vårdkontakt/er t.ex. hos en Psykiatrisk öppenvårdsmottagning som Du känner ”Tillit” till att samtala med?

  JA, jag vet vad ”HELVETE” innebär, jag har varit med om såååååååå MYCKET och vet att det inte hjälper att jag säger det men ändå försöker jag leva även fast jag mår mycket dåligt inombords av privata orsaker…

  SNÄLLA, ge INTE bara upp hoppet ÄN…

  Vill Du prata och ställa frågor om allt mellan himmel och jord, så finns jag här anonymt som Du också gör här på Mind Forumet.

  Jag tycker du ska prova att chatta med någon av MiND Volontärerna i MiNDs Självmordslinje eller ringa till dem på 90101…

  Du är VÄRD ett MYCKET bättre LIV än det jag nyss har läst genom ditt inlägg/tråd…

  Inget är omöjligt, möjligheterna finns…

  Var rädd om dig…

  Kramar…

  På återseende…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.