Hem > Forum > Må piss > Jag vill må dåligt?

Jag vill må dåligt?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har haft det så här i någon månad, jag har inte så många vänner  och de jag har är jag inte så nära. Det här gör att jag mår ganska dåligt men samtidigt mår jag inte så dåligt jag ”vill” må. Jag skulle vilja få en diagnos, tex depression. Det låter sjukt jag vet. Men samtidigt vill jag ju verkligen inte ha det, jag förstår att man mår väldigt dåligt om man har depression och det vill jag inte göra, jag vill ju må bra. Jag mår inte tillräckligt bra för att må bra, men inte heller tillräckligt dåligt för att andra ska bry sig. Jag förstår verkligen inte varför jag känner såhär, ingen människa vill väl må dåligt? Jag förstår att det här låter sjukt men det är så jag känner.

  Hej,

  Jag har inget bra råd till dig, utan det jag vill säga är istället att det inte alls låter sjukt. Jag tror det är ganska vanligt att man känner så som du gör. Jag själv har också känt så, och kan känna det ibland fortfarande. Det är enklare att få sin omgivning att förstå om man kan prata utifrån en diagnos. Att berätta för mina nära att jag mår dåligt ger ingen verkan eftersom de inte lägger så stor vikt vid det. Då infinner sig en hopplöshet, för man vill ju bli förstådd.

  Så med det sagt, tyck inte illa om dig själv för att du känner så. Det är troligtvis ganska normalt. Jag har GAD men för mig känns det ibland inte tillräckligt att prata om. Jag vill ibland kunna säga till mina nära att jag har schizofreni eller något i den stilen eftersom det ur deras perspektiv antagligen låter mycket ”värre” än ångest. Men om de bara visste…

  Trådstartaren

  Tack för svar! Vad jobbigt för dig att du har GAD, hoppas att det blir bättre!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.