Hem > Forum > Må piss > Jag vet inte vad problemet är

Jag vet inte vad problemet är

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag mår skit. Jag har ingen energi, jag är självdestruktiv på flera plan, jag har en ätstörning. Men jag vet inte varför jag gör allt detta. Jag vet inte varför jag tvingar mig själv att inte äta, jag vet inte varför jag inte kan hindra mig själv från att skada mig själv. Jag vill ropa på hjälp men jag vet inte vad hjälp jag skulle behöva. Jag kan inte gå till någon och säga ”hjälp jag är självdestruktiv och ser ingen orsak till att leva längre. Men jag vet inte vad du skulle kunna göra åt det för jag hittar inte grunden till problemet”. Jag har regelbunden psykologkontakt men de andra 24 timmarna om dygnet när jag inte pratar med henne mår jag piss. Jag är i ett hål likt inget tidigare och jag vet inte om jag någonsin kommer kunna dra mig upp eller bli uppdragen. Och ovanpå allting har jag måsten, plikter och uppgifter. Och personer som inte skulle förstå mig om jag sa att jag lägger all min energi på att hålla mig ovanför ytan och nej jag kan inte göra mycket mer. Nej jag orkar inte borsta tänderna eller ta hand om högen med smutsig disk som står på mitt skrivbord.

    Vill bara säga att jag förstår dig. Har länge kämpat med att förstå varför jag mår som jag gör.

    Har ändå på något sätt familj och jobb och orkar ibland göra annat än det allra nödvändigaste men det tar så mycket energi.

    Har inget annat råd än att be dig ta en dag i taget. Och prata med din psykologkontakt. Kanske läge byta psykolog eller typ av behandling om det inte fungerar fullt ut. Kan du vara ärlig mot henne?

     

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.