Hem > Forum > Må piss > Jag mår så dåligt…

Jag mår så dåligt…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har tänkt på självmord sedan 2015.

  2016 köpte jag en pistol och skulle skjuta mig själv. Jag hamnade på akutpsyk. Men jag fick ingen vård. Psyket brydde sig inte om att jag hade försökt ta livet av mig. Det enda dem brydde sig om var att skaffa en nya bostad till mig, vilket var bra eftersom jag inte var välkommen till mina föräldrar, men dem brydde sig som sagt var inte om att jag hade försökt ta livet av mig. Vårdplanen var ett skämt.

  Varför mår jag dåligt nu? Jo, till hösten börjar jag med min tredje försökta utbildning, jag har hoppat av två utbildningar, så detta blir tredje gången gilt. Men jag tror att jag kommer hoppa av. Denna utbildningen är sista chansen till ett normalt liv. Om jag hoppar av utbildningen kommer jag aldrig att kunna jobba, och jag kommer bli en förtidspensionär. JAG VILL INTE BLI EN FÖRTIDSPENSIONÄR!!!! Jag vet inte vad jag gör om jag hoppar av.

   

  Säg inte att jag ska söka hjälp hos psyk, de har aldrig hjälpt mig, utan tvärtom, de försämrar allting. När jag försökte ta livet av mig 2015, hamnade jag på psyk, och fick en förvaltare. Jag mår jättedåligt över att jag har en förvaltare.

  Jag hade en jobbig gymnasietid(och jag hade det jobbigt innan gymnasiet, jag har haft det jobbigt sedan 2004), så jag förtjänar att må bra efter gymnasiet, men det gör jag inte.

  Jag har haft självmordstankar sedan högstadiet. Var började allt det här? Kan du berätta mer?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.