Hem > Forum > Må piss > Jag är färdig med livet. Nu.

Jag är färdig med livet. Nu.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Varför försöker jag ens? Beslöt mig för att ge mina föräldrar en sista chans efter allt de sagt och gjort och åkte dit för ett tag sedan. Trots att det är de som gång på gång avvisar mig så är det jag som anstränger mig och försöker möta dem på halva vägen.

  Idag brakade världen samman pga en yttre händelse och i upplösningstillstånd ringde jag min låtsasmamma då jag inte har någon annan att ringa i såna här lägen. Tidigare har hon varit stöttande när jag har ringt och gråtit, det har liksom varit den enda situationen som har varit fri ifrån bråk och förmananden. Men idag kläckte hon ur sig att ”hon inte hade tid med mig” (direkt citerat) – samtidigt som jag grät för fullt.

  Jag trodde inte att det störde mig längre att bli avvisad eftersom jag har blivit det av alla jag haft att göra med i livet, men detta tog riktigt hårt. Inte ens när jag gråter och behöver tröst får jag finnas. Ingen har tid med mig, inte en jävel bryr sig.

  Jag blir så besviken på mig själv som aldrig lär mig. Detta var verkligen det sista de gjorde mot mig. Vill aldrig mer ha med dem eller andra människor att göra.

  Nu ligger jag i sängen med tårarna forsande och har just skadat mig själv. Det finns ingen mening med att jag ska vara vid liv då jag inte hhar någon familj i livet och knappt några vänner. Den dödslängtan jag känner nu är inte lik någon jag haft tidigare och det skrämmer mig att tunnelns öppning på andra sidan blir smalare och smalare. Det finns absolut ingenting att leva för längre.

  Avatar

  Jag känner precis likadant! Inte samma situation men jag känner mig klar med livet, finns ingen som verkar kunna hjälpa mig

  Avatar

  En sak.. gör inte självmord, den enda som förlorar på det är du, ingen annan.. det är fan ditt liv du ska leva ut, till fullo.. kasta inte iväg det pga andra idioter, ja livet kan vara ensamt och man sitter eller ligger där med tårar som rinner ner för kinderna pga skit och elände.. men för fan, gör inte självmord för imorgon kan det vända.. mot det bättre.

   

  Självmord är en permanent åtgärd på ett tillfälligt problem!

   

  Önskar att jag kunde träffa er och ta en eller 2 drinks och bara snacka skit hela natten med varandra..spela kort eller kolla film, men gör inte självmord.

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag känner precis likadant! Inte samma situation men jag känner mig klar med livet, finns ingen som verkar kunna hjälpa mig

  Förstår dig fullt ut. Ibland är man bara klar.

  Avatar

  Förstår dig fullt ut. Ibland är man bara klar.

   

  visst är man! Varför är det inte okej att känna sig klar och få bestämma själv när man vill lämna.

   

  ör inte självmord, den enda som förlorar på det är du, ingen annan.. det är fan ditt liv du ska leva ut, till fullo.. kasta inte iväg det pga andra idioter, ja livet kan vara ensamt och man sitter eller ligger där med tårar som rinner ner för kinderna

   

  Vi hör dig. Du måste ha haft det otroligt jobbigt som tänker så bestämt på att ta ditt liv. Trots det skriver du här på forumet, som ju är ett stödforum. Ibland kan det kännas som man inte orkar leva, men om livet var på ett annat sätt, så skulle man kanske det. Hur skulle DU önska att livet var?
  Vi önskar att du testar att ta emot hjälp. Låt oss ge dig ett samtal. Ring eller chatta in till oss på 90101 eller https://chat.mind.se/
  Du är anonym och det samtalet är bara för dig.

  Som du sett i användarvillkoren vill vi inte att den här typen av dialog görs öppet här, både för din och andras skull, eftersom allvaret i det du berättar är stort och kan väcka starka känslor för andra. Vi har en specialiserad del av vår verksamhet just för den som har självmordstankar och där pratar du direkt med en specialutbildad volontär. Du har börjat här och låt det vara utgångspunkten. Kontakta oss och berätta precis det här.
  Självmordstankar är extremt vanligt när man mår dåligt. Det behöver inte vara farligt, men det kan vara farligt att inte berätta om dem.
  Ring eller chatta direkt men oss. Det kan knappast bli värre. Eller kontakta akutpsykvården, om det är lättare för dig. Ge lite tid för något annat att hända.
  Du har ett val. Att besluta dig för att leva kan du göra om och om igen, men beslutar du dig att dö finns ingen återvändo. Döden är oåterkallelig. Hör av dig. Välkommen!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.