Hem > Forum > Må piss > Ibland mår man piss

Ibland mår man piss

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Vissa perioder är värre än andra, kan tänks mig att flera känner igen det.

  just nu är det en sådan period.. Känns som hela kroppen smärtar och hjärnan går på högvarv, därmed blir det som ett kaos känslomässigt. Allt verkar gå snett just nu.

  Jag har ofta längtan till döden, haft många år. Just nu väldig stor längtan. Jag vill dö men ändå inte, förstår ni vad jag menar? Jag kan skratta men inombords känns det som hjärnan säger, ”nej du, snart så ser du nog allt att flera saker kan gå sönder”.

  Jag vet inte vart eller vad,  jag ska ta vägen eller göra överhuvudtaget. Dessutom vill min behandlare låta nån läkare höja medicinerna, och då måste jag ringa läkaren. Vill verkligen inte ringa läkaren. Hon är snäll o så, men det känns som man är hos en drogförsäljare och man själv är en stor köpare, eller nått sånt..

  Jag vet inte riktigt vad jag vill med denna inlägg, kanske bara skriva av mig.

  Behöver du nån att prata med så finns jag.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.