Hem > Forum > Må piss > Hur ska man orka ta sig igenom (hela) sitt liv?

Hur ska man orka ta sig igenom (hela) sitt liv?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej.
  Är i den senare halvan av tjugoårsåldern och mår FRUKTANSVÄRT DÅLIGT. Bipolär, GAD och så även komplex PTSD.
  Komplex utav extrema trakasserier och kränkningar som barn och av sexuella övergrepp som vuxen.

  Vill dela med mig av mitt vidriga liv så att ni antingen kan ligga i lä eller känna igen er.

  Bipolär sedan tio år tillbaka. Har gjort bort mig som manisk över tusen gånger. Känt mig värdelös bortom miljoner och livet har känts helt utan värde.

  Utsatt för flera våldtäkter som vuxen där jag har varit oförmögen på olika sätt att säga ifrån eller göra det minsta motstånd.

  Jobbar heltid, är utbildad akademiskt men extremt olycklig. Ständigt suicid. Har överlevt 4-5 självmordsförsök. Jag har tappat räkningen.

  Ångest, ängslan, depression, mörka tankar — ja några av er kanske känner igen den baletten.

  Jag har i hela mitt liv bara blivit våldtagen, gång på gång. Jag har aldrig älskat någon och ingen har någonsin älskat mig = har aldrig haft ett kärleksförhållande.

  medicinen ligger redo. Jag har inte långt tid kvar tror jag. Jag kommer lämna jordelivet utan att ha fått älska någon. Och det sista jag kommer minnas är mina mörka stunder.

  Hur ska man möjligen ta sig igenom ett riktigt pissigt liv?

  Tråkigt att höra att du fått gå igenom så mycket smärtsamt. Jag har också självmordstankar men det är väl det enda vi har gemensamt. För mig är livet en besvikelse på andra sätt.

  Outbildad, över trettio, missbruksproblematik, många misslyckade relationer, deprimerad sen barndomen, inget förtroende för psykiatrin och inget hopp om framtiden.

  Ville ändå säga något upplyftande men kan inte komma på något.

  Om du inte begår självmord så kanske du kan få uppleva mänsklighetens undergång. Det kanske vore något?

   

   

  Hej! Det låter hemskt jobbigt att ha det så. Jag har mått dåligt i många år. Försökt med allt för att må bättre. Det som till slut fick det att vända var mental träning. Jag jobbade mycket med positiva affirmationer. Med tiden så gav de negativa tankarna vika och jag började må bättre. Idag är jag en ganska lycklig människa oavsett om jag lever i en relation med en partner eller ej. Min inre frid har ökat och jag känner mer mening med livet. Hoppas du också hittar en väg att må bättre. Styrkekramar😍.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.