Hem > Forum > Må piss > Hjälp mår fruktansvärt

Hjälp mår fruktansvärt

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Blev påmind om det förflutna .. vill inte skriva hur men just nu går jag runt hemma och vet inte vart jag ska ta vägen . Jag försöker påminna mig själv :jag ÄR inte värdelös ,men ändå s k r i k e r tankar just det ,att jag är värdelös. Jag slår på saker skriker könsord  för jag är så frustrerad och arg ,jag vet inte var jag ska ta vägen.

  Vill inte minnas vill inte minnas vill inte minnas . Smärtan i mitt bröst klumpen i magen som säger likt flickan och kråkan -sången ”och jag bönar och ber fast jag egentligen vet att det redan är allt för sent”

  Vad i helvete ska jag göra med mig själv

  Trådstartaren

  Det är för svårt att hantera

  Avatar

  <3 Du är snarare fantastisk – glöm inte det. Är det någon maktperson som sagt elaka saker som du påminns om?

  Trådstartaren

  <3 Du är snarare fantastisk – glöm inte det. Är det någon maktperson som sagt elaka saker som du påminns om?

   åh tack för ditt fina svar,    Det är mobbning…ganska brutal  för jätte länge sedan som jag aldrig bearbetat, antar att det är nån form av ptsd attack jag fick, när jag påmindes om det . Jag vill bara glömma glömma glömma, för det är för svårt ,för tungt..

  Avatar

  <3 Huu, jobbigt! Låter fruktansvärt att påminnas om det. Kroppen försöker säkert göra sig av med det. Läka. Ofta brukar minnen komma när man har en lite lugnare period i livet. Som att hjärnan tänker att man är stadig nog för att orka ta itu med det. Vet inte om det stämmer i din situation men jag har läst det iaf.

  Kram!

  Trådstartaren

  <3 Huu, jobbigt! Låter fruktansvärt att påminnas om det. Kroppen försöker säkert göra sig av med det. Läka. Ofta brukar minnen komma när man har en lite lugnare period i livet. Som att hjärnan tänker att man är stadig nog för att orka ta itu med det. Vet inte om det stämmer i din situation men jag har läst det iaf. Kram!

  ja precis så är det , har varit ganska lugnt omkring mig senaste, och då poppar minnena upp för att jag inte har nåt annat att ha ångest över , dem tar plats då liksom ..

  såg en person som var inblandad i mobbningen idag. Så det var därför jag förflyttades in i värdelöshets känslorna.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.