Hem > Forum > Må piss > Försökte ringa mind, inget svar…

Försökte ringa mind, inget svar…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Mår så fruktansvärt dåligt och vet inte vart jag ska vända mig. Har konstanta tankar på döden och jag blir inte av med dem. Det finns ingen i min närhet som jag kan prata med detta om, självmordslinjen kändes som enda alternativet, men där var det fullt. Chatten likaså. Jag vill inte ringa 1177, akutpsyk eller 112 och slösa deras dyrbara tid bara för att jag har självmordstankar. Jag vill prata om mina hemska och jobbiga tankar med någon som inte dömer mig. Men det verkar som att jag får vänta till det blir kris innan jag kan få hjälp. Blir det inte bättre imorgon så får jag nog lägga in mig. Jag har skadat mig förr och vill det sig illa kommer det hända igen. Snälla, jag behöver verkligen prata. Det är det enda jag ber om…

  Hej TS! Jag har varit där du är. Där döden liksom trycker på hela tiden och allt är svart. Ta de tankarna på allvar! Du skulle INTE slösa med vårdens resurser om du sökte hjälp, de är ju där för din skull. Jag har själv ringt akutpsyk när jag haft sådana tankar och jag upplever att de lyssnat på mig.

  Jag kan inte hjälpa dig med dina tankar men jag kan säga att det blir bättre om du håller ut. Det låter som en dålig klyscha, jag vet. Försök att hålla tankarna på avstånd, åtminstone tills imorgon då du kan söka hjälp. Duscha varmt. Bada kallt. Ät något starkt. Se en serie/film. Gå dig trött. Skriv av dig. Lyssna på musik. Måla. Eller bara andas igenom det hela. Till exempel.

  Och tänk på att det finns någon i cyberspace som bryr sig och inte vill att du skadar dig 🙂 Kram,

  Avatar

  Testa att ringa nationella hjälplinjen och jourhavande präst! Det har räddat mig flera gånger! Hur  mår du nu?

  Trådstartaren

  Tack för omtanken, har mått lite bättre idag. Hade sovit dåligt och blivit utsatt för mycket stress och det satte igång en ond spiral av tankar. Till slut blev det för mycket och jag kände att jag behövde ventilera akut. Det var då jag försökte ringa självmordslinjen. Jag ringde min mamma istället och redde ut några saker som oroade mig. Efter det började det kännas lite bättre. Just nu mår jag lite sådär och har fortfarande lite jobbiga tankar, men inte alls lika illa som igår. Mår jag så där fruktansvärt dåligt igen så kommer jag ringa nationella hjälplinjen. Är inte kristen men huvudsaken är ju att man får prata med någon.

  Vill du prata med nån så finns jag vaken om nätterna.

  maila så ringer jag upp [email protected]

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.