Hem > Forum > Må piss > Falska vänner och föräldrar

Falska vänner och föräldrar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Har många falska vänner. De bara utnyttja mig ofta och när jag prata med de om att de utnyttja mig  då bli de bara arga och just nu vågar jag inte säga eller tycka vad jag vill innan det säger att vi bryr oss inte om vad du säger. Har inget självförtroende längre. Vad ska jag göra? Ska ja bara gå vidare och slänga de eller ska jag skaffa nya vänner men har kvar de? Har tänkt på de länge, jag sitter och gråter varje kväll. Mina föräldrar slänger ut mig ofta ifrån huset men efter 3 timmar ringer de mig och är sura på mig bara för jag inte är hemma. Får inte heller säga min åsikt innan jag får mycket skit av mina föräldrar. Mina föräldrar är också skyllda och de är sjukt jobbigt. Vet inte vem jag ska prata med, kan inte lita på någon, kan inte ens lita på mig själv längre. Vad ska jag göra för att känna mig hemma? Har funderat på att ringa soc. Är de värt och ringa soc?

  Avatar

  Hmm självklart att de blir arga när du säger ifrån – det drabbade mig oxå när jag sade ifrån – och ärligt är det några vänner att ha om de enbart utnyttjar en?

  Hmm varför slänger dina föräldrar ut dig?

  Jag känner igen det där med att det är tufft att säga vad man tycker till sina föräldrar! Hur gammal är du? Du kan alltid ringa soc – de är skyldiga att hjälpa dig men det är inte säkert att den hjälp du önskar dig är den som soc ser som den bästa lösningen.

  Har du tänkt på att du kanske skyddas från att bli utnyttjad ännu mer av det faktum att du bor hos dina föräldrar?

  Skriv och berätta mer – jag läser alla inlägg och svarar när jag kan.

  Avatar

  Hej! Åh jag känner igen mig i det du skriver. Du måste dessvärre ta dina egna beslut men kan kanske ge några tips och råd?. Förstår att det inte är lätt men fråga dig själv om dessa du kallar vänner som du tycker utnyttjar dig.

  ”vad ger dessa vänner mig” ”får dom mig att bli glad” ställer de upp för dig? . Jag har brutit med massor! Jag har nu 1 vän och umgås knappt med någon  Men jag mår så mycket bättre.  Jag fick en egen lägenhet när jag var yngre för att jag inte kunde bo hemma. Du ska leva hela livet  Det är värt att tänka på dig och ta beslut som får dig att må bra. Du är inte egoistisk för att du tänker på dig själv

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.