Hem > Forum > Må piss > Extrem tomhet. Eventuella destruktiva planer

Extrem tomhet. Eventuella destruktiva planer

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Många dåliga dagar, jag har problem med mina lugnande tabletter, jag tar dem för ofta. Precis som en person undviker en bakfylla genom att dricka mer, så tar jag mer när de går ur kroppen för att slippa ångesten. Ångesten som i det fallet skulle komma tillbaka med större kraft.

  Jag vet inte vad som händer i mig, men panikångest är väl en av alla symtom jag känner av. Jag är fast i en ond cirkel av att analysera mina beslut de senaste halvåret och jag ältar också allt jag även om de är bortom min kontroll. Nu är jag ensam, helt ensam, och jag växlar i frågan om de är bra för mig eller inte. Önska väl att jag hade någon att skriva med som kunde förstå. Men samtidigt vill jag väl inte behandla någon så. Att behöva lyssna/läsa om all min skit.

  Ibland känns de bara som att jag tynar bort. När jag mår riktigt dåligt så får jag tvångstankar att sätta mig på en tågperong, bro, hustak. Och där blir jag sittandes, men jag vet inte varför. VARFÖR???

  Det va längesedan jag blev omhändertagen iaf, jag har lyckats ta mig därifrån innan någon reagerat eller agerat. Även om jag någonstans i mig inte tror att jag kommer begå självmord, så behöver jag ändå gå dit. Sitta där. Har spekulerat många gånger om varför och kommer nog aldrig få svar, vet inte om jag är beroende av uppmärksamheten av människor som vill hjälpa på riktigt ( då psykiatrin inte kan) eller om jag måste se att jag är nära faran och att jag har friheten att ta steget om jag vill, för att sen hitta tillbaka till någon form av anledning varför jag bör kämpa vidare. Jag vet inte, jag vet bara att det eskalerar. Vet inte va som är fel, mitt liv är upponer

  Hej! Jag ser att det är ett tag sedan du skrev, hur har du haft det de här månaderna?

  Du kämpar mot ångesten förstår jag det som och mot ångesten som kan uppstå när tabletterna går ur kroppen, verkar i mina ögon lite som ångest på ångest?

  När du mår riktigt dåligt så förstår jag det som att du tar dig ut till ”riskabla” platser och sitter där, hur brukar du känna/tänka sen när du kommer hem?

  Varma hälsningar!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.