Hem > Forum > Må piss > Ensamheten tar kål på mig

Ensamheten tar kål på mig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag ä ensam, vuxna brukar säga att jag är mognare än folk i min ålder och det kan stämma men jag vill inte leva såhär, alla hatar mig i skolan. Jag vet inte ens vad jag gjort? Ä de mig det är fel på? Jo det måste det ju vara eftersom INGEN i skolan tycker om mig förutom lärarna.. Vad måste jag göra för jag har försökt att ändra på mig,. Vuxna i min närhet säger att jag ska vänta, jag får vänner i dom högre klasserna. Men de hjälper inte nu?!? Vad är de för fel på mig.

    Det är hemskt att känna sig ensam. Just i skolan är det alltid väldigt stora grupper av människor med väldigt skilda intressen också. Har du prövat att hitta vänner utanför skolan? Börja någon rolig träning kanske? Eller hitta andra spännande fritidssysselsättningar? Det.brukar finnas olika föreningar för sånt lite överallt. T ex spelföreningar, teknikföreningar, scouter, etc.

    Har du förresten tagit upp problemet med någon vuxen på skolan? De är skyldiga att arbeta med att förbättra relationerna mellan eleverna. Så be att få prata med någon vuxen på skolan som du trivs med. Och var ärlig.

    Hoppas det känns lite bättre på ett tag.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.