Hem > Forum > Må piss > Dålig självbild

Dålig självbild

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Avatar

  Hej

  Jag är en man i 40 års ålder. Gift, 2 barn och ett bra jobb. Men sedan många år har jag en mycket dålig självbild. Jag är nämligen kort och absolut för tjock.

  Jag vill så gärna vill bli smalare och har testat massor av diet och andra sätt. Jag har även ett gymkort som jag besöker ibland. Mitt problem är dock att jag inte kan sluta småäta. Det handlar om choklad, bröd och frukt men också mat som är över efter middagen t.ex. Efteråt må jag piss över att jag åt det. Och när jag må dåligt, är trött eller stressat längtar jag efter att ha något mer i munnen. Moment 22 🙁

  Allt detta har ledd till att jag mår mer och mer dåligt och samtidigt har svårare att inte tänka på mat och snacks. Det har även ledd till att jag inte kan prestera i sängen… alls. Vilket i sin tur sabbar relationen med min fru. Vi pratar om allt, men känner samtidigt att det tär på henne också. Vilket stressar mig, leder till mer hetsätning och en dåligare självbild.

  Jag kommer att träffa en psykolog men har i övrigt ingen att prata med om min ätstörning och min erectil dysfunktion. Jag mår mycket dåligt och jag undrar om det finns fler i typ samma situation?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.