Hem > Forum > Må piss > dålig AT (missbruk/självhat) tw visst grovt språk

dålig AT (missbruk/självhat) tw visst grovt språk

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Avatar

    ursäkta startade en tråd men ångrade mig. lyckas inte ta bort nu. Kommer inte starta trådar jag inte vill ha kvar i fortsättningen.

    Avatar

    Vet inte så mkt om AT eftersom jag bara tagit droger vid enstaka tillfällen när jag var yngre. Det enda jag tar nu och som jag tycker jag mår oförskämt bra av är bensodiazepiner.Bara därför tar jag inte tabletterna mer än i absoluta nödfall.Om en substans gör att man blir lycklig är det en varning att man kan trilla dit rejält.Man förstör receptorer i hjärnan särskilt av cola och mdma och man kan bli deprimerad resten av livet.Så jag skulle råda dig till att hitta någon hobby som ger dig något utöver det vanliga. Det är individuellt hur man klarar av AT, du måste ställa in dig på att må riktigt riktigt dåligt en period. Om du har folk runt omkring dig som har tillgång till substanser är det nog väldigt svårt att hålla sig borta.”Hard core” metoden att helt isolera sig någonstans där substanser inte går att få och möta sig själv i ångesten kräver styrka men är en metod som jag tror på. Man kan se det som en livsutmaning som ger självkänsla och styrka.Kanske även äta helt “rent” på samma gång och rensa både kropp och själ från gifter. Bli en ny människa. Sök gärna andra som har den livsstilen du vill leva och fjärma dig från de som är kvar i det gamla.Hoppas du klarar det!

    Avatar
    Trådstartaren

    Vet inte så mkt om AT eftersom jag bara tagit droger vid enstaka tillfällen när jag var yngre. Det enda jag tar nu och som jag tycker jag mår oförskämt bra av är bensodiazepiner.Bara därför tar jag inte tabletterna mer än i absoluta nödfall.Om en substans gör att man blir lycklig är det en varning att man kan trilla dit rejält.Man förstör receptorer i hjärnan särskilt av cola och mdma och man kan bli deprimerad resten av livet.Så jag skulle råda dig till att hitta någon hobby som ger dig något utöver det vanliga. Det är individuellt hur man klarar av AT, du måste ställa in dig på att må riktigt riktigt dåligt en period. Om du har folk runt omkring dig som har tillgång till substanser är det nog väldigt svårt att hålla sig borta.”Hard core” metoden att helt isolera sig någonstans där substanser inte går att få och möta sig själv i ångesten kräver styrka men är en metod som jag tror på. Man kan se det som en livsutmaning som ger självkänsla och styrka.Kanske även äta helt ”rent” på samma gång och rensa både kropp och själ från gifter. Bli en ny människa. Sök gärna andra som har den livsstilen du vill leva och fjärma dig från de som är kvar i det gamla.Hoppas du klarar det!

    Tack för svar och pepp! Det handlar om just kola så helt rimligt egentligen att jag har en egodöd. Har vissa omkring mig som inte alls har den livsstilen så får försöka va mer med dom ja

    Avatar

    Ingen orsak. Du kan alltid vända dig hit och prata av dig. Sköt om dig!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.