Hem > Forum > Må piss > Blivit en bitter människa

Blivit en bitter människa

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag var den där glada fjärilen, den där färgglada fågeln, jag bjöd och gav av mig själv, gav kärlek till alla,
  var optimisternas drottning, jag trodde på mig själv, på livet, jag såg fram emot allt livet skulle erbjuda, sen hände det där du inte hade räknat med, som gjorde så ont i din själ, att du aldrig varit densamma därefter. Jag brottas mellan att acceptera hur synisk, bitter, argsint, och otålig jag blivit, och att försöka jobba bort allting, men hur mycket jag än skriver läser lär mig övar utövar agerar, så är jag inte densamma. Vad ska jag göra? Jag går redan terapi, jag gör redan självterapi, jag försöker acceptera situationen, vad mer går det att göra åt saken? Jag trodde att jag skulle bli lite tillfälligt handikappad mentalt, efter det jag erfarade, men jag trodde aldrig att jag skulle bli en människa jag inte gillar, en människa som är bitter och tar åt sig, en människa som får jaga hoppet varenda dag på nytt, jag vill inte vara denna bittra människan, men  jag kan inte styra det, är det meningen att jag bara ska nöja mig med den jag är nu? att jag bara ska gilla läget? Kommer jag någonsin känna igen mig själv igen efter ha blivit utsatt för våld?

  Du behöver inte nöja dig med den du är nu. Utnyttja det. Du har fått tillgång till fler sidor av dig själv. Du kan ha både och. Både vara bitter och känna kärlek till andra och vara glad. Acceptera den du är nu och utnyttja det som erfarenheten gett dig, även om du inte bett om den.

  Du gav kärlek till alla. Det kan du fortfarande göra, särskilt till dem som varit med om liknande saker som du har. Den du var hade mindre erfarenhet. Du kan använda ilskan ett tag som drivkraft. Din bitterhet kan göra att du undviker människor som inte vill dig väl.

  Försök göra det bästa av det, det går tyvärr inte att få händelsen ogjord. Du är en person med ett bredare spektra idag än igår, även om du inte valt eller önskat det själv.

  Jag vet inte vad som har hänt, eller hur länge sedan det var. Att utsättas för våld är en oerhörd kränkning och du har rätt att vara arg. Och du kommer kanske altid vara arg över det, samtidigt som du kommer kunna vara optimistisk också.

  Trådstartaren

  Du behöver inte nöja dig med den du är nu. Utnyttja det. Du har fått tillgång till fler sidor av dig själv. Du kan ha både och. Både vara bitter och känna kärlek till andra och vara glad. Acceptera den du är nu och utnyttja det som erfarenheten gett dig, även om du inte bett om den. Du gav kärlek till alla. Det kan du fortfarande göra, särskilt till dem som varit med om liknande saker som du har. Den du var hade mindre erfarenhet. Du kan använda ilskan ett tag som drivkraft. Din bitterhet kan göra att du undviker människor som inte vill dig väl. Försök göra det bästa av det, det går tyvärr inte att få händelsen ogjord. Du är en person med ett bredare spektra idag än igår, även om du inte valt eller önskat det själv. Jag vet inte vad som har hänt, eller hur länge sedan det var. Att utsättas för våld är en oerhörd kränkning och du har rätt att vara arg. Och du kommer kanske altid vara arg över det, samtidigt som du kommer kunna vara optimistisk också.

   

  Tack jag läste detta när du skrev det men svarade bara i mitt huvud inte fysiskt.

  ” Du gav kärlek till alla. Det kan du fortfarande göra, särskilt till dem som varit med om liknande saker som du har. ”

   

  Detta är så sant! Jag gör det nu och jag mår bättre än någonsin !

  ”Den du var hade mindre erfarenhet. Du kan använda ilskan ett tag som drivkraft.”

  Det var ett smart sätt att se det på .tack!

  ” Att utsättas för våld är en oerhörd kränkning och du har rätt att vara arg. ”

  Så sant detta med .Att tillåta sig känna sig arg .

  ”Du är en person med ett bredare spektra idag än igår”

   

  Vad fin metafor, den ska jag ta till mig av för jag håller med!

   

  Jag är faktiskt mycket lugnare nu, helt otroligt vilken skillnad och jag trodde jag skulle fastna i bitter och lättirriterad och kantig för evigt . Men jag läste ditt inlägg där när jag såg som mest rött och det lugnade mig något otroligt. Har undermedvetet gjort saker efter det jag läste här. Mycket handlade om att komma till rätta, när jag kände att situationen var under kontroll, att jag kände mig själv mitt nya jag, mina nya förutsättningar och lyckats anpassa och balansera livet till hur det såg ut och inte slå på mig själv, att hela tiden vara min vän, och se klarhet i vilka jag har, vilka jag kan lita på, då kunde mitt ”försvar” av ilska, läggas ner . Och så har jag det när det behövs, jag brjöbeh inte ha det igång 24/7 för minsta lilla fluga . Så allt är mer balanserat och anpassat. Har hittat gråskalan. Jättetack för din kommebtko på mitt inlägg den var som ögat i stormen .Kram!

   

   

   

   

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.