Hem > Forum > Må piss > Bipolär?

Bipolär?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej!

  just nu går jag igenom en svår period. Till vardags studerar jag och har mycket svårt att hitta motivation och ork till att plugga. Det kan vara så att jag har en tenta och vet att jag ändå inte kommer klara den, så då spelar det ju ingen roll om jag pluggar eller inte. Jag tvivlar rätt starkt på min egna insats. Jag har en jättebra sambo, honvisar jättemycket kärlek till mig men det är precis som att jag inte ”förstår” vad hon säger. Jag hör men tar som inte till mig. Jag misstänker att jag är bipolär men har inte fått någon utredning och inte någon vidare info vad jag ska göra?

   

  jag känner mig deppig, nedstämd och trött/less på det mesta. Känner att jag har svårt att gråta trots att jag bara skulle vilja skrika ut alla mina känslor ur kroppen!

  HJÄLP!!

  Hej!

  Till att börja med så är det jättebra att du är här och söker hjälp! Jättestarkt! Det krävs mod och insikt att ta det steget.

  Din sambo verkar vara ett bra stöd för dig. Det är inte alltid man kan ”förstå” vad ens nära vill säga när man mår dåligt men det viktigaste är att hon är där för dig!

  Skulle råda dig att börja med att gå till din vårdcentral, ta gärna med sambon som stöd. Där kan de ge dig början till hjälp och sedan visa vad du ska göra sedan.

  Håll ut min vän! Det kan bli bättre! Fortsätt kämpa och fortsätt skriva här om du behöver sätta ord på din frustration. Här finns gott om lyssnare som vet av erfarenhet vad du går igenom.

  Kram ❤️

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.