Hem > Forum > Må piss > Behöver råd nu

Behöver råd nu

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej!

  Jag har problem då jag har en borderline diagnos och inte kan hantera den alls. Vårdens hjälp är en väldigt långsam process som de brukar vara då dom inte har någon eller erbjuder någon Quick fix som benzo preparat m.m

  Jag har nu hamnat i en svacka igen i livet där allt bara känns tungt och jag vill bara ställa mig på en bro, brevid tågspår eller lägga mig mitt på vägbanan. Även om inget händer utan jag bara blir omhändertagen av polis så splelar de ingen roll. Helheten av situationen är min destruktivitet som jag försökt hålla tillbaka men som äntligen får forsa ur mig.

  Är det någon som har denna typen av beteende destruktivitet men har ett sambo förhållande. Hur gör du då.

  Min rädsla är att såra eller skrämma min partner, men samtidigt så måste jag ibland ge efter för min borderline när det inte går längre. Som nu när jag faktiskt önskar ett omhändertagande och inläggning på sjukhus över en tid.

  Men självklart har jag yttligare problem i detta scenariot. Jag har jobb och en bra arbetsmoral så skäms av tanken att jag skulle bli borta från jobbet. Jag va de tidigare i höstas, ville inte visa mig skör igen, pluss att vi är få personal, så skäms för att jag orsakar problem.

  Vad ska jag göra? Vad borde jag göra? Har någon tipps på hur jag kan göra de jag vill utan att riskera att bli dumpad. Behöver råd nu

  Hej! Jag har problem då jag har en borderline diagnos och inte kan hantera den alls. Vårdens hjälp är en väldigt långsam process som de brukar vara då dom inte har någon eller erbjuder någon Quick fix som benzo preparat m.m Jag har nu hamnat i en svacka igen i livet där allt bara känns tungt och jag vill bara ställa mig på en bro, brevid tågspår eller lägga mig mitt på vägbanan. Även om inget händer utan jag bara blir omhändertagen av polis så splelar de ingen roll. Helheten av situationen är min destruktivitet som jag försökt hålla tillbaka men som äntligen får forsa ur mig. Är det någon som har denna typen av beteende destruktivitet men har ett sambo förhållande. Hur gör du då. Min rädsla är att såra eller skrämma min partner, men samtidigt så måste jag ibland ge efter för min borderline när det inte går längre. Som nu när jag faktiskt önskar ett omhändertagande och inläggning på sjukhus över en tid. Men självklart har jag yttligare problem i detta scenariot. Jag har jobb och en bra arbetsmoral så skäms av tanken att jag skulle bli borta från jobbet. Jag va de tidigare i höstas, ville inte visa mig skör igen, pluss att vi är få personal, så skäms för att jag orsakar problem. Vad ska jag göra? Vad borde jag göra? Har någon tipps på hur jag kan göra de jag vill utan att riskera att bli dumpad. Behöver råd nu

   

   

  hej har samma som dig, jag vet inte om jag har borderline men misstänker att jag har det. jag försöker balansera genom glad musik och mindfullnes. jag kan rekomendera dig att lyssna på chris tomlin, hans musik ger mig lugn och balans. ursäkta om det inte gav dig hjälp.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.