Hem > Forum > Må piss > Är livrädd för terrordåd.

Är livrädd för terrordåd.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag vet detta kanske låter urlöjligt men jag är livrädd för terrordåd alltså på en nivå att jag inte kan sova. Mest på nätterna är jag rädd. Okej, jag bor inte centralt i någon storstad där sådant brukar hända men ändå. Min sambo jobbar inne i stan och jag är livrädd att det ska vara självmordsbombare i tunnlarna t.ex. Efter terrordådet på Drottninggatan har jag känt såhär. Kanske låter väldigt irrationellt men jag erkänner jag är väl irrarionell.

   

  Försöker inte låta som att jag har en tjock offerkofta när jag säger att jag är irrationell eller så. Min syn på city har förändrats. Brukade älska city men nu är jag rädd att någon terrorattack ska inträffa. Är också rädd för att Akilov ska släppas lös om t.ex 20 år. Svenska fängelsen är ju ett skämt.

   

  Rädslan gör så jag inte kan sova på nätterna nu i skrivande stund är klockan typ 6 på morgonen. Är klarvaken. vågar inte resa utomlands heller är nog inte säkrare någonannanstans.

  Avatar

  Du ska veta en sak, jag är rädd för hajar, har du sett hajar i Sverige? No? Inte jag heller. Ändå går pulsen upp i vatten, kan jag inte se botten så hoppar jag inte i alls. (Man vet  ju aldrig)

  Men varken hajar eller terrorister ska vi vara rädda för, finns mycket värre saker i samhället, typ dålig mat, att inte träna, allt du äter i stort sätt. Men alla lever denna risk. Vi är människor, vi lever.

  Nummer avser 2017, men give or take om mer än 1000 dött vid tillfället 🙂

  #1 (min fobi)Hajar(Vapen: Hänsynslös aggressivitet – dödsfall)
  5
  #2(Din fobi)Terrorister(Vapen: dåliga chaufförer – dödsfall):
  5
  Svenska medborgare(Vapen: Mord, ca)
  100
  Svenska medborgare(Vapen: dåliga chaufförer – dödsfall) Dessa idioter dödar mycket mer effektivt per år än terrorister någonsin gjort.
  254
  Svenska fulla idioter(Vapen: Alkhol, ca)
  4500
  Svenska medborgare(Vapen: dåliga chaufförer – skadade) Sen om du inte dör, då är de jävligt stor chans att bli skadad.
  19 334
  Svensk Cancer(Vapen: stekt mat? chips? sol?)
  23660
  Svenska Hjärta och kärlsjukdomar(Vapen: Mat, McDonalds, lathet)
  31850

  Så koncensus, om vi ser till att inga är idiotiska förare, så lär varken terrorister eller svenska medborgare döda speciellt många. Mest rädd för inhemska svenskar pensionärer(farliga jävlar), mormor är en riktig jävla terrorist på gatan : )
  Men om SD vinner, då kanske de löser terrorist problemet…. 😀 Deportera en per år, ingen mer terror, jag vet dock att samhället har större problem, så jag röstar på något annat 🙂

  OBS, finns det något parti som hanterar hajar? om mälarn hade klart vatten, då hade jag röstat på de partiet 🙂 ( har inte badat på 20 år :))

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.