Hem > Forum > Må piss > Är det verkligen galet att tänka på självmord i min situation?

Är det verkligen galet att tänka på självmord i min situation?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag tänker på självmord, och har gjort det dem senaste tio åren. Jag har också gjort allvarliga självmordsförsök, bland annat gått på tågspår. Polisen har kört mig till psyket två gånger.

  Senaste självmordsförsöket var idag.

  Om man gör självmordsförsök kan man få LPT. Men är det verkligen galet att tänka på självmord i min situation? Hur mycket ska man behöva utstå?

  Dem senaste tio åren har varit tortyr. Allt jag tänker på är självmord. Jag har blivit mobbad hela skolgången, är långtidsarbetslös, lever med NPF, har inga vänner, blvit utsatt för sexuella övergrepp i barndomen, uppvuxen med abusive far, oroar mig för försörjningen och att bli hemlös osv.

  Inte hjälper psyk heller. Psyk har gjort så att jag mår värre. När jag inkom till psyk med polis, så fick jag höra: ”Varför känner du dig såhär? Du som är så ung och vacker. Du är färdigbehandlad.” Alltså, what the actual fuck? Jag var verkligen inte färdigbehandlad. Jag hade allvarliga självmordstankar. Det är så fucking värdelöst och dåligt gjort att behandla en suicidal person så. Man tappar ju all tro på svensk sjukvård. Plus på mänskligheten.

  Jag orkar inte mer.

  Titta vad du nu gjorde, du fick mig att registrera mig på denna sida enbart för att jag ville skriva till dig 🤷🏼‍♂️😌 du är inte ensam. Eller du kanske faktiskt är väldigt ensam, men inte i att känna hopplöshet och tomhet.

  Jag har haft turen att på något sätt ta mig fram i livet till dit jag är idag, trots alla utmaningar jag haft. Många gånger har jag också onekligen känt mig ensam och uppgiven och undrat vad jag fyller för funktion på denna planet. Det gör jag ibland fortfarande.

  Så håll ut, försök hitta något nytt, utmana dig själv, bryt mönster, om du inte rör på dig, ut och spring ☝🏻 ofta.

  jag vill mer än gärna höra hur det går, så skriv saker du utmanar dig med, eller gjort, eller hade velat göra kanske? jag är ganska bra på att lyssna 😌

  och ja(!) det är extremt mkt lättare att säga det från mitt håll och vara klok och hålla på än att vara på din sida och faktiskt ”göra det” också. Men jag tror på dig 🙌🏼 på riktigt, det känns som att det bara kan bli bättre ❤️‍🩹

  Kram från en förskollärare i Göteborg som återigen fastnat med telefonen bredvid sina barn som nu somnat för en dryg timme sedan… 🤷🏼‍♂️  heja ADHD 😁

   

  Trådstartaren

  Titta vad du nu gjorde, du fick mig att registrera mig på denna sida enbart för att jag ville skriva till dig 🤷🏼‍♂️😌 du är inte ensam. Eller du kanske faktiskt är väldigt ensam, men inte i att känna hopplöshet och tomhet. Jag har haft turen att på något sätt ta mig fram i livet till dit jag är idag, trots alla utmaningar jag haft. Många gånger har jag också onekligen känt mig ensam och uppgiven och undrat vad jag fyller för funktion på denna planet. Det gör jag ibland fortfarande. Så håll ut, försök hitta något nytt, utmana dig själv, bryt mönster, om du inte rör på dig, ut och spring ☝🏻 ofta. jag vill mer än gärna höra hur det går, så skriv saker du utmanar dig med, eller gjort, eller hade velat göra kanske? jag är ganska bra på att lyssna 😌 och ja(!) det är extremt mkt lättare att säga det från mitt håll och vara klok och hålla på än att vara på din sida och faktiskt ”göra det” också. Men jag tror på dig 🙌🏼 på riktigt, det känns som att det bara kan bli bättre ❤️‍🩹 Kram från en förskollärare i Göteborg som återigen fastnat med telefonen bredvid sina barn som nu somnat för en dryg timme sedan… 🤷🏼‍♂️ heja ADHD 😁

   

  Tack snälla för ditt underbara svar.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.