Hem > Forum > Livet > Vet inte vad jag ska göra

Vet inte vad jag ska göra

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag känner mig så uppgiven och utan hopp. Har varit sjukskriven i 4 år med ett halvårs uppehåll då jag arbetade. Tanken är att jag ska börja arbetsträna men allt har gått jättelångsamt med FK och af och jag har under tiden börjat så mkt sämre. Har ångest och självmordstankar varje dag och mår väldigt dåligt fysiskt med konstant illamående och ont i magen. Kan knappt äta nåt. Tror jag har magsår och all denna ångest gör det inte bättre. Har under senaste året fått prova massa olika antidepp då inget funkat och gett mig jobbiga biverkningar. Innan jag blev ”försökskanin” hade jag tagit några olika antidepp i över 15 år. Just nu tar jag inget och orkar inte börja på nåt nytt igen. Vill bara ge upp. Känns som att både mitt psyke och min kropp skriker åt mig att ge upp. Har precis börjat med kbt-terapi och ska börja i en grupp för folk med autism  och vet inte hur jag ska orka allt plus att arbetsträna. Jag är inte redo…gör det inte lättare att jag aldrig kan sova trots lugnande och imovane… jag orkar inte mer. Och känner mig också så ensam i allt. Har inga vänner som bryr sig.. Vad ska jag säga till min läkare? Ska jag säga att jag måste vänta med arbetsträning? Förlåt för virrigt inlägg. Tack till er som läser <3

  Det viktigaste för dig att veta är att du är inte ensam! Man tror att man är det och det känns verkligen så.

  Har du en autism diagnos också?

  Det låter som du skulle behöva hjälp med att strukturera upp din vardag, låter skit tråkigt jag vet men ändå 😉

  Förklara för din läkare precis som du känner dig och hur du mår. Det är ju så att du ska vara delaktig i din egen vård så prata med hen så tror jag att ni kan komma fram till en lösning.

  Ta hand om dig!

  Kram ❤️

   

  Trådstartaren

  Tack snälla! Ja det har jag.

  har varit hos läkaren och hon tyckte inte alls att jag skulle starta någon arbetsträning nu utan fokusera på min terapi och få hjälp med mina magproblem.

  tack så mycket för ditt svar. Gör absolut att jag känner mig mindre ensam.

  kram!!!

  Tack snälla! Ja det har jag. har varit hos läkaren och hon tyckte inte alls att jag skulle starta någon arbetsträning nu utan fokusera på min terapi och få hjälp med mina magproblem. tack så mycket för ditt svar. Gör absolut att jag känner mig mindre ensam. kram!!!

  Låter helbra min vän. Att först koncentrera dig på att stärka din fysiska och psykiska hälsa gör också att det kommer bli lättare att hantera de yttre stimuli som du kommer utsättas för i framtiden…..vilket också kommer göra dig mer stressfri och harmonisk. Låter kanske lite flummigt men jag menar väl😉

  Det är också viktigt för dig att komma ihåg att du är INTE ENSAM! Jag vet mycket väl att det känns så när man är på botten men man är faktiskt inte det och tillsammans blir vi starkare!

  Skriv gärna och berätta hur det går för dig…. Lite omtänksam nyfikenhet 🤗

  Ta hand om dig! 🌞

  Kram ❤️

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.