Hem > Forum > Livet > Varför just mig

Varför just mig

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har det ganska bra just nu egentligen. Har bra jobb och underbar sambo. Men ändå får jag självskadetankar och självmordstankar väldigt ofta. Förstår inte varför, och ändå är de så intensiva känslor. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Är som om något drar i mig för att vara destruktiv. Kan inte stå emot 😔

  Förstår precis vad du menar, känner precis samma sak till och från. Vill även att något fruktansvärt hemskt ska hända mig men förstår inte varför!?

  Har det bra just nu jag med, men som du skriver, det är sånna intensiva känslor som bara dyker upp från ingenstans när jag sitter och har det trevligt. Men jag har fattat det som om att jag inte tillåter mig själv att må bra, vet inte om det kanske är så för dig med? Så fort jag mår bra eller har det bra så boom, kommer tankarna direkt.

  Känner ofta att livet inte är något för mig, eftersom jag inte ens får vara lycklig av mig själv. Förstår inte riktigt det där.

  Trådstartaren

  Precis! På pricken så är det. Som om något ont i en försöker dra än tillbaka i de mörka så fort man lyckats må lite bättre eller fått en ljusare period i livet. Något inom mig får mig att känna att jag saknar de destruktiva. Jag har en teori av att ett friskt liv innebär faktiskt väldigt mycket ansvar dvs räkningar, jobb, va ska man äta för middag, behöver jag tvätta, handla….. ja listan tar aldrig slut och sen ska man orka vara människa på detta. När jag va som sjukast så va mitt ena fokus att ge upp på olika sätt, visst mådde man skit, men jag tror jag har insett att det tar mer energi av att kämpa och de är därför jag ibland vill tillbaka.

  Att kunna släppa allt, vara destruktiv utan en tanke på konsekvenser.

  Förr hade jag ett beroende av att framkalla berusning av alkohol och sen bara gå ut och lägga mig på en gräsmatta och titta på himlen och se när molnen passerar förbi. Inga problem och ingen stress i hela världen och avslappnad men flummig på ett bra sätt i kroppen. Detta saknar jag, men kan inte längre dricka. Klarar inte smaken efter alla dom gångerna.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.