Hem > Forum > Livet > Vad kommer att hända??

Vad kommer att hända??

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Trådstartaren

  Min bror är skumm. När han var liten brukade han hänga med en väluppfostrad kille och del hade det bra. Då brydde han inte säg om kläder, se snygg ut, vara vill osv… men den killen byte skola till en mycket längre bort och då förändrades min dumma brorsas liv. Han började hänga med dem andra i klassen. Han klädde sig i märkes kläder, klipper sig varje månad, är taskig mot mina föräldrar, min mormor och mig. Han visar inget respekt och kan säga hur fula ord som helst. Ibland är jag villig att han ska dö.  Jag är rädd att han ska vara värre när han blir större. Tänk om han börjar hänga i gäng med 10 000kr jackor och är ute till 24:00 på natten. Skit ungar. Han vill bli fotbollsproffs men ärligt talat tror jag inte han har någon framtid i det. Därför tycker jag synd om honom samtidigt som jag hatar honom så snälla hjälp!! Är det bara en fas eller vad??!! Just nu ska han om ett tag fylla 14

  Hmm jag känner igen mig – jag hängde oxå med en kompis som liten. Hen övergav mig när vi var 12 och hela min värld rasade samman. Det var svårt att få nya vänner och din bror måste leva upp till nya krav som antingen är verkliga eller som bara finns i hans huvud för att bli accepterad.

  För mig känns det som han är lika olycklig som jag var när min bästa vän inte längre fanns.

  Vad händer när du försöker prata med honom?

  Trådstartaren

  Jo han har ju nya vänner men jag vet att ingen av dem är lika lojala och nära som han var med killen som bytte skola. När jag pratar med honom bara bråkar han det kan vara så att han bara säger: Håll käften mitt i samtalet.

  Vilken idiotisk bror jag har fått!

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.