Hem > Forum > Livet > Tester på nätet

Tester på nätet

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Gjorde olika ganska korta tester häromdagen som mätte IQ, EQ och personlighet mm. Blivit lite mallig efteråt men sedan har det gått över i en tomhet, igen. Känner mig vilsen nuförtiden på mig själv och osäker på vart jag vill.

  Hörde någonstans att i 35 års åldern är det oftast lättast för kvinnor att finna en lämplig partner för att det är först då man lärt känna sig själv tillräckligt och därför också vet vad man söker hos den andra. Vilka man är kompatibel med. Kan nog stämma. Fast just nu känner jag ändå mig lite tom inför ”vem jag är”.

  Tror jag vänder mig till tester när jag känner att jag behöver spegling, bekräftelse, få ordning och tecken på ”var jag befinner mig”.

  Gjorde ett test som mätte hjärnhalvorna och fick svaret där att jag hade 50 % på båda. Jag är både kreativ och logiskt tänkande. Fick personlighetstypen ”Hjälten” (jösses..) och även Black Widow (jag vet inte vem det är men fick läsa att det är en mystisk kvinna). Och så ska jag jobba som nyhetsreporter, frilansskribent, grafisk designer, regissör eller dokumentärfilmare. När det gällde ordförråd hade jag lika stort ordförråd som en 8 åring. Den sved. Och hade lika bra närminne som de flesta. Färgtestet gick det dock svinbra på, att se skillnader på små nyanser av färger på tid. Det är en del i varför jag gillar fotografering tror jag.

  Lite sorgligt är det ändå, att behöva leta upp test på nätet för att få lite mänsklig spegling liksom. Jag är väl ensam, tror jag.

  Trådstartaren

  I min törstande längtan efter identiteten kom jag över begreppet ”posttraumatic growth”. https://utforskasinnet.se/posttraumatisk-tillvaxt-att-lara-sig-fran-sin-smarta/

  Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Är lite som att man ska ”få” superkrafter av alla möjliga svårigheter i livet, är lite trött på den debatten. Vet inte om det här är det nyaste som fler talar om nu då att människor med trauman ofta får tillväxt. Det stämmer säkert. Människor jag mött som har trauman har jag reagerat på oftast har ett så imponerande rikt inre liv, är själsligt förankrade och sitter inne med hur mycket livserfarenhet som helst. Som små visa gummor/gubbar, typ. Kanske ska ”tro” lite på posttraumatisk tillväxt ändå då. Även om jag tycker det finns en risk att man göder sin narcissism genom att hålla på, på det här sättet. Usch.

  Avatar

  Hej Red Simyna, vad spännande med tester fast jag blir lite skeptisk angående ordförrådet. Du skriver så bra och uttrycker dig väl så där tror jag det blev nå vajsing på testet. Har provat nåt test typ vad man ska jobba med för länge sen och det var rätt oväntade svar…

  Kram 🙂

  Trådstartaren

  Tack, vad fint sagt! <3 Åh, blir jättenyfiken på nu vad du fick för svar om vad du skulle bli? Hehe. Vill du säga?

  Kram!

  Avatar

  Snickare eller bilmekaniker! 😍 Har inte nån erfarenhet av det men på testfrågorna svarade jag bl.a att det gärna fick vara ett rörligt och praktiskt jobb.. Har så svårt att sitta still och göra samma sak. Blev inte så, men verkar vara bra jobb.😃

  Trådstartaren

  Hehe okej! Roligt att höra! Känns som att prickar man i något litet om vad man gillar dras det oftast stora växlar direkt, haha.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.