Hem > Forum > Livet > skär mig…. VAD SKA JAG GÖRA

skär mig…. VAD SKA JAG GÖRA

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag är 14, 15 27 mars och jag har förstört hela min arm lite på den andra och båda mina lår… Jag känner bara att mitt liv suger och vill inte göra nånting längre. Det började i femman när jag hade sett nånstans nån som skar sig och jag vill oxå testa så jag tog en spetsig penna och försökte göra så djupt som möjligt och tyckte att det var lite härligt typ för jag mådde väldigt dåligt redan då för min pappa försökte ta livet av sig när jag gick i 4an… Jag minns en gång när jag bråkade med en av mina tajtaste vänner och när jag kom hem tog jag en glasbit av en spegel som hade gått sönder och gjorde ett streck på armen sen drog över tröjan igen. Jag kände att det började svida så jag kollade och då hade det börja blöda lite så jag vart skit rädd… sen i sexan kanske jag gjorde en gång på armen men inte mer än det. Jag grät mig till sömns varje dag och till när mina föräldrar skrek från nedervåningen. I sjuan började 2 av mina vänner skära sig och jag fick tillbaka tankarna som jag hade i femman och sexan men sa inget… Det gick hela sjuan och jag hade sånt sug men visste inte vad jag skulle göra med men jag minns att bag gjorde en gång under vintern men ville inte att nån skulle döma mej så jag hindrade mig själv vilket är så sjukt att jag klarade. Men istället för att jag gjorde det började jag skolka och bli en bitch och avsluta relationer med många av mina vänner och var en riktig bitch och gick även ut många kväller med tanken att ta livet av mig och tänk er här var jag 13 år. Sen blev det sommar och jag började må riktigt dåligt… jag testade lite försiktigt på mitt lår nån gång i typ juli och sa t mina kompisar att det bara va något konstiga märken. Sen har det bara blivit värre och värre.. nu vet mina vänner eller iaf de flesta och det har blivit riktigt grovt men jag har 2 stora problem.

  1. Jag använder min pappas rakhyvel saker som man sätter fast och biter av o grejer men det är snart slut och vad ska jag göra då liksom vill skära mig djupare men har inget vasst känner att det inte ens hjälper längre asså mot min ångest så behöver nog bara ta mitt liv istället

   

  2. Snart är det sommar och mina föräldrar eller min lillasyster vet INGENTING de har inte ens vetat att jag mår dåligt sen min kurator ringde de i 5an så de tror jag mår bra nu och vad ska jag göra när det blir sommar… Vill ju inte förstöra deras liv eftersom båda redan mår väligt dåligt… HJÄLP MIG VILL BARA MÅ BRA IGEN…

   

  FÖRLÅT FÖR SÅN LÅNG TEXT ANTAR ATT INGEN KOMMER BRY SIG ENS MEN BRHÖVDE BARA SKRIVA AV MIG LITE..😔

  Hej,

  Jag vill att du skall veta att jag har läst din text och jag bryr mig. Be inte om ursäkt för att den är för lång, det är bra att du skriver av dig om hur du mår. Det blir för mycket att gå runt med allt inombords. Fortsätt att komma in här och skriva. Jag önskar att du skulle berätta för din familj så att de kan hjälpa dig, du kanske kan ”öva” här först några gånger så att du till sist vågar.

  Ta hand om dig…

  Hej,

  Ser att du har skrivit för två år sedan. Hoppas du har haft styrkan att söka hjälp. Hur mår du idag?

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.