Hem > Forum > Livet > Självmord? Perfektliv?

Självmord? Perfektliv?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej på er!

  • Jag googlade om livet, ångest och självmord som vuxen. Jag hamnade här. Jag är en person som har svårt att erkänna att jag mår dåligt. 13 år sedan skiljde jag mig. 3 underbara barn och ett barnbarn. Livet leker eller? Nej inte för mig, jag vet inte…….jag mår inte bra. för 2 år sedan gick jag in i väggen light som min kbt terapeut sa, jag vet inte om det var light..kanske. Idag har jag ett krävande arbete…prestation ja så är det. Vad svårt det är att vara ärlig…ja jag mår inte bra. Självmordstankar har dykt upp ofta. Jag vet hur jag ska avsluta mitt liv när jag väl är där…kanske nästa vecka eller kanske om en månad eller två. Ja…jag vet inte…min väninna tog livet av sig..en kompis tog livet av sig..ja varför ska jag inte göra det….orkar bara inte mer. Har en fasad utåt…allt är perfekt osv osv. Men det är inte så…orkar bara inte mer.

  ja förlåt..behövde skriva av mig.

  Du verkar må väldigt dåligt. Det ska du inte behöva göra!

  Det är bra att du skriver av dig. Du säger att du har barn och barnbarn – hur tror du deras liv kommer att bli om du skulle ta livet av dig? Du ska veta att ditt mående kommer att förändras och du verkar ha många människor som skulle uppskatta att ha dig kvar i sina liv.

  Vad säger du om att berätta för din terapeut att du har självmordstankar? Att kontakta en psykiatrisk mottagning eller vårdcentral?  Din arbetsplats har oxå personalhälsovård som kan hjälpa dig med den akuta depressionen – kan det vara en bra ide att kontakta dem just med tanke på att du har ett arbete som kräver prestation på hög nivå?

  Akut samtal med volontärer kan du få om du ringer MINDS självmordslinje på telefon 90101 (öppen mellan kl 6.00 – 24.00). Om du föredrar att chatta eller skriva mail så finns mer information om du klickar på den här länken.

  Självklart kan du skriva här på chatten oxå om hur du har det – många läser och svarar på inlägg här.  Men här är det vanliga människor som skriver – inte MIND volontärer.

  Behöver du tala med någon på natten så kan man mellan kl 21.00 – 06.00 ringa följande

  Jourhavande medmänniska 08-7021680

  Jourhavande präst når du via larmnr 112 samma tider som jourhavande medmänniska

  Vänliga hälsningar

  MIND moderator

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.