Hem > Forum > Livet > Självbild och en hel tillvaro av negativa tankar

Självbild och en hel tillvaro av negativa tankar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Alltså jag har verkligen grävt ner mig själv i ett djupt fucking hål. Självmordstankarna kommer oftare. Börjar mer se det som realistiskt snarare än sorgligt, som jag tidigare känt. Jag är ganska så säker på att jag omedelbart behöver sluta vara så självkritisk.

  Jag håller på och dödar mig själv genom negativa tankar om vem jag har, vad jag gjort för misstag tidigare i livet och inte kan förlåta mig själv för, hur andra människor avskyr mig vilket jag ser som tecken på min oduglighet, mitt utseende är så väldigt mycket inte jag osv osv.

  Det här är ohållbart. Självdestruktivt skulle kanske vissa säga. Jag upplever det som sant vilket gräver mig djupare och självhatet fortsätter… förmodligen rakt in i döden.

  Imorgon ska jag försöka tänka åtminstone 1 god tanke om mig själv.

  Du är så mycket mer än de negativa tankar du har just nu om dig själv. Du är bra. Empatisk och klok. Alla avskyr dig inte. Du ger mycket av dig själv, inte minst här. Och du behövs.

  Jag hoppas du tänker några snälla tankar om dig själv idag. Det är du värd. Varm kram ❤️

  Du är fantastisk som du är även om du inte förstår det. Det är inte ditt problem om det finns de som inte gillar dig. Varför lägga ned tid på dem istället för att ägna sig åt de man älskar? Varför lägga ned tid på dem istället för att ägna dig åt dig själv?

  Du är fantastisk, du är grym. Kom ihåg det. Tänk bara på allt du har åstadkommit och kan göra. Tänk på vilka styrkor du har. Du är grym❤️❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.