Hem > Forum > Livet > Ofrivilligt isär

Ofrivilligt isär

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Min sambo blev hämtad I tisdags och förd till anstalten. Pratat med honom två gånger. Skrivit brev och väntar på att han ska skriva tillbaka. Jag väntar på alla papper jag ska fylla i och skicka in. Hoppas ja blir godkänd för besök. 14 månader fick han. Jag mår dåligt psykiskt och nu är jag ensam med det. Har inte direkt stöd från anhöriga och vänner. Jag saknar honom otroligt mycket och vill bara att han ska komma hem till oss igen. Många säger att jag ska lämna honom. Men jag varken kan eller vill de. Vi skulle förlova oss innan detta men hann inte. Jag älskar honom villkorslöst och jag tänker vänta på honom. Han är mitt allt mitt liv. Han har sitt bagage och jag har mitt. Vi har båda gjort fel mot varandra under tiden vi känt varandra men har förlåtit och pratat ut om de och blivit starkare tillsammans. ❤️ Vi har planer när han kommer hem på ett nytt liv och ska flytta bland annat, byta efternamn då vi är ett välkänt par där vi bor nu. Alla vet vilka vi är tyvärr. Jag vill bara krama om honom och pussa på honom igen och bara känna att han håller om mig igen ❤️

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.