Hem > Forum > Livet > Nerverna på utsidan

Nerverna på utsidan

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag har pendlat väldigt i mitt mående sista veckorna. Från att ha gråtit nästan dagligen till att känna en tomhet och likgiltighet en kort period börjar nu frustrationen och ilskan ta över. Irriterar mig över allt och inget och är allmänt rastlös. Inget gym på flera månader, minimalt med sömn sista veckorna (4-5 tim per natt) och tvingar i mig mat.

  Irritationen och frustrationen riktar sig uteslutande mot min omgivning, och då specifikt mot främlingar som liksom ”tränger sig på” i tunnelbanor, mataffären etc. Har aldrig gillat stora folksamlingar och pandemin har verkligen inte förvärrat allting. Det här snacket att vi nu behöver hålla ihop känner jag inte alls igen i mig själv och inget jag heller ser i min omgivning. Folk beter sig ruskigt egoistiskt. Är det någon som känner igen sig? Är bara så less på folk nu.

  Tror du att ditt mående kan hänga ihop med din människosyn?

  Har du vänt i ditt mående?
  Har du vågat be om hjälp?

  Önskar dig livskraft och själslig frid

  Tack för ditt delande

  Trådstartaren

  Tror du att ditt mående kan hänga ihop med din människosyn? Har du vänt i ditt mående? Har du vågat be om hjälp? Önskar dig livskraft och själslig frid Tack för ditt delande

  Stora folksamlingar har alltid stressat mig lite men klart att det förvärras när jag mår dåligt. Det är inte så mycket bättre idag, har fortfarande ångest men inte lika arg som när jag skrev detta ovan. Bett om hjälp många gånger men bara jag själv kan göra en skillnad, sen hjälper det lite att skriva av sig här med. Tack för du lyssnar.

  You are welcome 🌷

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.