Hem > Forum > Livet > När man redan försökt alla sätt att bli bättre – bit ihop?

När man redan försökt alla sätt att bli bättre – bit ihop?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har testat allt. Medicin, terapi, alkohol, träning, KBT, EMDR.. allt. Men skiten är densamma. Har Komplex PTSD. Främst är det ett självförakt som är starkare än allt annat. Inget biter på den. Den är sann för mig, allt annat är falskt. Så nu då, när allt annat skitit sig? Vad göra? Antar att det bara är att bita ihop en dag till.

  <3 Komplex PTSD är verkligen svårt! Fick en ny förståelse för trauman efter sett dokumentären ”Delfinpojken” för ett antal år sedan. Sett den? Handlar om en kille som blev frisk igen genom att simma med delfiner. Nu är ju det kanske inte ett så realistiskt alternativ för dig förstår jag, men rekommenderar det som ett filmtips! Tycker den var helt, helt underbar att se! Kanske den kan bidra med något? Om inte annat kanske du känner dig mindre ensam när du ser någon annan brottas med liknande traumaproblematik? <3 Självförakt är så tungt att bära på!

  https://www.filmtipset.se/film/delfinpojken

  Trådstartaren

  Tack. Snällt av dig att tipsa. Ska se om det är nåt för mig.
  Helst av allt skulle jag vilja sjukskriva mig. Jag pluggar på universitetet men orkar inte. Borde söka jobb och praktik men jag orkar inte. Bord så mkt men jag orkar inte. Men vad ska man sjukskriva sig för? Bara för att bråka med försäkringskassan? Inte värt det.
  det är bara o bita ihop. Va en man. Va inte så känslig. Sluta ta saker personligt. Rycka upp sig. Det är ju så enkelt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.