Hem > Forum > Livet > Något ska stå här

Något ska stå här

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej, detta är första gången jag skriver så här, så jag ska inte tråka ut er med mina problem, dock rätt skönt att få dem sagt. Jag har likt många andra haft självmordstankar, fick medicin som verkar slutat fungera. Tänker mer och mer att ta mitt liv och varje gång jag tänker på dej så får jag ett slags lugn. Jag har två planer, en gammal plan jag haft är att få till sf b och köpa en manga, sedan gå till ett höghus dör jag sätter mig längst upp på taket och läsa ut den och sedan hoppa ner, hehe lite som fritt fall kan man säga.

  Men jag ser mer och mer saker som kan stå ivägen i sen plan, så min nya plan är att sticka in en kniv i min hals. Jag har läst till undersköterska så jag vet vart alla stora artärer finns. Så jag är säkert medveten de första 30 sekunderna innan jag svimmar. Denna verkar mindre krånglig.

  ja… dessa är mina framtida planer så man har något att se fram emot.

  ifall ni läst detta nu, så förstå mig inte fel, livet är helt underbart med alla fina natur och roliga stunder med vänner. Men vad är det för fel att vilja dö egentligen, det är en del av cykeln, det är typ lika dant som att åka hem lite tidigare en dag.

  Avatar

  <3 Grejen med oss ”självmordsugna” är väl just att vi kan normalisera döden som om det vore det mest naturliga i världen. Sanningen är dock att det är oåterkalleligt. Livet får man inte tillbaka och det kommer inte en ny fest man kan få gå tidigare hem ifrån i nästa vecka. Död och begraven. Dessutom gör vi livet till ett helvete för våra anhöriga. Smärtan vi känner flyttar istället in i deras kroppar.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.