Hem > Forum > Livet > MiND Chatten, Är såååå ARG, Besviken på Mind Chatten…Är det sååå här MiND…

MiND Chatten, Är såååå ARG, Besviken på Mind Chatten…Är det sååå här MiND…

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 13 totalt)
12
 • Avatar

  Hej MiND Chatten…

  Är det så här ni ska behandla en???

  Har suttit i kö över 30 minuter och sedan när man blir inslussad i ert chattfönter då händer inget även fast jag börjar chattskriva och fråga om ni är s.k. underbemannade och skulle komma med några goda råd om att ni bör ha köplats plus en cirka tid när man kommer in i ert chattfönter men när jag skulle skriva mina råd/tips i chattföntret då blir jag totalt utloggad och försökte IGEN men då var det fullt i kön och återigen hänvisningen att komma tillbaka vid ett senare tillfälle och rinde er telnr för första gången och var också helt upptaget och återigen hänvisningen att komma tillbaka vid ett senare tillfälle den kanalvägen… Underbart… Hoppas på ursäkt av MiND.

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej återigen Mind Chatten.

  Min ovanstående trådskrivelse kopierade jag in i Mind Chatten och fick svaret att jag som väntat över 30 minuter ska ha tydligen förståelse för att köerna är tydligen långa men varför då skriva i första chattslussen, att jag var i först i kön och tar hand om en så fort de kan, inte ens svar på mina råd/tips jag gav här ovanstående tråd, är sååå förbannad på Minds agerande…

  Återigen; Det är så här man ska bli behandlad???

  Hoppas på att Mind Chatten vill svara mig på detta ???

  På återseende…

  Avatar

  Vad tråkigt att du råkat ut för problem vid din kontakt med oss.  Vår verksamhet baserar sig helt på volontär arbete och hur lång tid det tar att komma fram till chatten beror på hur många volontärer som för tillfället är inne i systemet och arbetar.

  Vi uppskattar dina förslag på tekniska lösningar. Problemet med att ha en uppskattad väntetid är att en chatt kan ta olika lång tid beroende på vems som vill prata med våra volontärer.

  Ditt förslag är vidare befordrad till MInd huvudkontor.

  Avatar

  Hoppsan du är arg ofta…

  kram

  Avatar
  Trådstartaren

  Ja, jag har väl inre aggressioner som vill komma ut fast sitter som en klupp i magen…

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej Moderator inom Mind Forumet.

  Om MiND Chatten;

  Varför kommer man då in till första slussen, alltså in där ni informerar att vi tar hand om dig så fort som möjligt men en halvtimme är absolut inte alls på långa vägar så fort som möjligt eller hur tänker ni här, därför kom jag med förslaget att s.k. könummersystem i chatten går detta?

  Avatar

  Hej Moderator inom Mind Forumet. Om MiND Chatten; Varför kommer man då in till första slussen, alltså in där ni informerar att vi tar hand om dig så fort som möjligt men en halvtimme är absolut inte alls på långa vägar så fort som möjligt eller hur tänker ni här, därför kom jag med förslaget att s.k. könummersystem i chatten går detta?

  Med hänvisning  till tidigare inlägg från moderator. Vår verksamhet baseras helt på frivilliga insatser och bemanningen på chattar och självmordslinjen varierar därför ganska mycket. Hur lång tid människor vill prata med volontärerna varierar oxå kraftigt. Detta är ett svårt tekniskt och Etiskt problem att lösa om man ska kunna ge prognoser för när nästa person kan få någon att prata med.

  Ditt förslag är vidare befordrat till MINDs huvudkontor.

  Det råder en stor amatörmässighet i chattarna över lag så du är inte ensam om att uppleva detta. Det finns en rad tekniska brister som att man inte ger uppgift om exempelvis vad som ungefärligen är kort resp lång väntetid och samtalsmetodiken är under all kritik många gånger.

  Det saknas ofta förmåga att relatera till andra människors problem med ursäkten att volontärerna sitter i chatten frivilligt och att de ”bara är medmänniskor”. Dock är många unga och klarar inte av att möta en där man är eller att föra ett vuxet resonemang. Jag uppfattar MINDS chatt vara riktad framförallt till väldigt unga människor där samtalen kan baseras på väldigt enkla frågor och korta kommentarer.

  MIND är inte ett ställe att bli bra bemött på även några få undantag finns.

  Hej MiND Chatten… Är det så här ni ska behandla en??? Har suttit i kö över 30 minuter och sedan när man blir inslussad i ert chattfönter då händer inget även fast jag börjar chattskriva och fråga om ni är s.k. underbemannade och skulle komma med några goda råd om att ni bör ha köplats plus en cirka tid när man kommer in i ert chattfönter men när jag skulle skriva mina råd/tips i chattföntret då blir jag totalt utloggad och försökte IGEN men då var det fullt i kön och återigen hänvisningen att komma tillbaka vid ett senare tillfälle och rinde er telnr för första gången och var också helt upptaget och återigen hänvisningen att komma tillbaka vid ett senare tillfälle den kanalvägen… Underbart… Hoppas på ursäkt av MiND.

  Avatar
  Trådstartaren

  God kväll här på Mind Forumet.

  * JA, MiND har en hel del som bör förbättras men jag blir ÄRLIGT talat ledsen inombords när jag läser din tuffa KRITIK.

  * Jag har fruktansvärda självmordstankar nu pga mitt egna privata som går att läsa i mina övriga trådar / skrivelser och har haft kontakt med MiND;s Volontärer via MiND Chatten idag och en väldigt STORT medmänskligt hjärta kunde jag läsa mig till genom chattextraderna och var jätteskönt att få skriva av mig även fast jag personligen är oerhört negativ och ser döden som den enda utvägen oavsett f.n.

  * Jag gillar båda uppläggen, alltså både korta meningsuppbyggnader eller längre romanutläggningar oavsett om det är jag ”Stödsökare” eller ”MiND Volontärerna” som VERKLIGEN försöker med sina STORA medmänskliga hjärta klara av denna tuffa uppgift att sitta och ta emot människor med olika livsöden i de olika samhällsklasserna i vårt avlånga land Sverige vi alla än befinner oss i.

  * Och slutligen blir väldigt ledsen att höra att du sååå fruktansvärt hårt kritiserar MiND och uttalar dig om att det ”är inte ett bra ställe att bli bra bemött på även några få undantag”, jag vänder på frågeställningen här; Vad gjorde dig att komma med detta uttalandet, har de behandlat dig på ett illa sätt av något slag? Vad det någon MiND Volontär i MiND Chatten som kom med någon känslig fråga på det privata planet som var alldeles för känslig karaktär av frågeställning/ar?

  * Hur mår Du, vill du tala ut? Ja finns här och även fast jag personligen inte känner dig och vi båda är ”fullständigt anonyma” och jag personligen inte alls mår bra och även fast det har jag en gedigen utbildning inom både psykologi och psykiatri i flera steg än du kan tänka dig och menar ABSOLUT INTE alls att vara skrytsam här, menar enbart att om du vill prata i ordformuleringar så finns jag här…

  På återseende om du så klart vill…

  Snälla MiND Moderatorerna / Volontärerna, ta nu inte bort min skrivelse här ovan, har verkligen försökt tänkta i 3 olika perspektiv, MiND-1, den anonyma människan här 2, och mig själv 3 som sist.

  Avatar

  suttit nu som först i kö i 45min………….. total tid sen jag behövde kontakt är ju typ 2 timmar….. då blir man ju arg som satan,…. men de tar ju iof bort självmordstankarna så win win 🙂 tack

  Avatar

  …. sitter fortfarande i kö.—–………..

   

  Avatar

  …. sitter fortfarande i kö.—–………..

  fortfarande i kö…. men inte längre.. stänger ner chat fönstret nu

   

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 13 totalt)
12

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.