Hem > Forum > Livet > Mår lite bättre

Mår lite bättre

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Mår bättre. Sovit bättre också under den senaste tiden. Tror det beror på att jag har fokuserat på mina studier, börjat kolla lite på sådant som ger energi, gillar t ex handboll och skidor så följer det på svtplay. Får en bra energi av det. Liksom lite mer glädje. Har avvisat min ursprungsfamilj som sedan jag började studera försöker ge mig dåligt samvete över att jag prioriterar det, istället för dem. Ärligt talat tror jag också det är en stor faktor till att jag mår bättre. Jag bär ingen annan nu. Det var kanske år sedan jag stod såhär fri. Har inte heller någon jobbig kompis hack i häl. Känner mig märkligt nog inte heller speciellt ensam eller dyster. Inte gått på lite träffar heller när det gäller hobbys eller andra organisationer. Jag känner att jag skiter i att andra blir sura och undrar var jag håller hus. Just stress och krav är det jag väljer bort nu och det är så jävla skönt. Varit på biblioteket tidigare idag för att låna en bok och märkte att jag var på bra humör, liksom kunde ge energi till de som satt där och skulle hjälpa mig. Har saknat det. Livsglädjen.

  Det är någon paus också i terapin och bollen ligger väl hos mig, men jag känner att det är så befriande att få slippa. Jag vill bara vara ifred. Tror jag börjar känna mig mer fri. 

  <3 <3 <3

  Avatar

  Underbart att höra, blir så glad för din skull🥰😀

  Trådstartaren

  Åh <3 Vad fina ni är! <3

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.