Hem > Forum > Livet > Livet och slutet

Livet och slutet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag tänker mycket.

  Det var ett år sedan min kusin gick bort, alldeles för ung ålder och nybliven pappa. Tänker på honom idag, och mycket andra dagar oxå.

  Min sambo mår dåligt , riktigt dåligt. Undviker att söka hjälp och säger många gånger att han vill att det ska ta slut. Hans arbete tynger ner honom och snart kommer han gå in i väggen.

  Jag tänker mycket.

  Undrar vad jag kan göra mer för att hjälpa. Vet att jag inte kan be eller tjata eller prata honom till att söka hjälp för måendet.

  Jag får ibland hemska tankar/bilder att jag kommer hem från jobbet och ska hitta honom livlös 🙁

  Inte för något han gör själv medvetet utan för att kroppen kanske säger ifrån. Jag är så orolig och rädd. Det tar mycket av min energi för att orka med vardagen 100%.

  Jag tänker mycket. Det var ett år sedan min kusin gick bort, alldeles för ung ålder och nybliven pappa. Tänker på honom idag, och mycket andra dagar oxå. Min sambo mår dåligt , riktigt dåligt. Undviker att söka hjälp och säger många gånger att han vill att det ska ta slut. Hans arbete tynger ner honom och snart kommer han gå in i väggen. Jag tänker mycket. Undrar vad jag kan göra mer för att hjälpa. Vet att jag inte kan be eller tjata eller prata honom till att söka hjälp för måendet. Jag får ibland hemska tankar/bilder att jag kommer hem från jobbet och ska hitta honom livlös 🙁 Inte för något han gör själv medvetet utan för att kroppen kanske säger ifrån. Jag är så orolig och rädd. Det tar mycket av min energi för att orka med vardagen 100%.

  åh vad hemskt med din kusin .. nybliven pappa och allt…

  jag känner att det är lite själviskt ändå att din sambo inte söker hjälp, om inte för hans skull kan han väl göra det för din skull… tänker jag. Ni är faktiskt två stycken i relationen. Visst, mår man riktigt dåligt så är det svårt att bry sig om andra också.. det blir för jobbigt när man har fullt upp med sig själv.. men han har ju faktiskt dig . Många är ensamma och har ingen, men nu har  han ju nånting som är värt att kämpa för ..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.