Hem > Forum > Livet > Livet är inte det jag hoppats på

Livet är inte det jag hoppats på

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Växte upp i en ganska dysfunktionell familj. Det har gjort mig mycket osäker, men även till rebell mot taskiga auktoriter, där jag ofta gått ur konflikten som en tillstukad förlorare.

  Mer än 25 år i yrkeslivet.Bra jobb, bra lön. Jag led av psykisk ohälsa mem det gick bra ända till slutet. Jag opererades och behandlades för bröstcancer och kom inte upp i fart igen. Uppsagd och en lång och hemsk historia från arbetsförmedlingen bleb jag sjukskriven, jag kom med ett program i daglig verksamhet. Jag fick praktik på en butik, de ville inte ens prata om min högskoleutbildning och åren av arbetslivserfarenhet skulle kunna leda till praktik.

  Så fick jag helt oväntat reda att jag har MS, multiple skleros. Jag har gått igenom utredningen nu. Ja får väl Sommen snart.

  Ja har mått hyfsa bra länge, men nu är det svårt att sova och ångest. Ångest blir mördande, Ångesten  får mig att önska mig bort.

  Avatar

  Växte upp i en ganska dysfunktionell familj. Det har gjort mig mycket osäker, men även till rebell mot taskiga auktoriter, där jag ofta gått ur konflikten som en tillstukad förlorare. Mer än 25 år i yrkeslivet.Bra jobb, bra lön. Jag led av psykisk ohälsa mem det gick bra ända till slutet. Jag opererades och behandlades för bröstcancer och kom inte upp i fart igen. Uppsagd och en lång och hemsk historia från arbetsförmedlingen bleb jag sjukskriven, jag kom med ett program i daglig verksamhet. Jag fick praktik på en butik, de ville inte ens prata om min högskoleutbildning och åren av arbetslivserfarenhet skulle kunna leda till praktik. Så fick jag helt oväntat reda att jag har MS, multiple skleros. Jag har gått igenom utredningen nu. Ja får väl Sommen snart. Ja har mått hyfsa bra länge, men nu är det svårt att sova och ångest. Ångest blir mördande, Ångesten får mig att önska mig bort.

  God e.m. här på Mind Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan.

  * Jag hör på dig att Du har tappat motivationen på LIVET och för att bli av med Ångesten osv så undrar jag om Du har någon Du kan prata ut med, har Du nära vänner som Du kan prata ihop dig med?

  * Tar Du någon ångestmedicin?

  * Har Du nära anhöriga som Du kan prata ut med, när Du skulle behöva ”lufta lungorna”, en form av prat-ventil?

  * Har Du någon form av vårdkontakter så som t.ex. psykolog eller en psykiatrisk sjuksköterska eller läkare?

  * Går Du till någon Öppenvårdsmottagning, vuxen inom Psykiatrivården i ditt län och hemkommun eller grannkommunen?

  * Om Du behöver prata ut så får Du gärna återkomma till mig här på Mind Forumet…

  Var rädd om dig och ta hand om dig också…

  Kramar…

  På återseende…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.