Hem > Forum > Livet > Livet

Livet

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Jag hade tagit livet av mig ifall det inte vore för mina anhöriga. Det är kanske en magstark sak att säga men behöver ventilera det någonstans. Få det sagt och ur systemet. Och kanske att det här är en bra plats att göra det anonymt på. Livet är så pass smärtsamt att jag övh inte klarar av att vara nära mina känslor. Så jag vill helst dö. Kan känna sån avund när jag läser om människor som dött i exempelvis trafikolyckor. Äntligen får de slippa utsättas mer av detta fullständigt vidriga liv.

  Den sorgligaste insikten är kanske att inse att det inte löste sig för mig i livet. Det har funnits en hel del vägskäl där saker och ting hade kunnat bli och utvecklats annorlunda. Där livet tagit en annan riktning. Kan se några sådana avgörande händelser som släckte det sista lilla hoppet för att livet skulle vända. Börja behandla mig väl. Men det blev inte så.

  Jag antar att jag inte varit stark nog. Bra nog. Jag är för dålig generellt – på det mesta. Och kanske heller inte haft oddsen på min sida. Tänker ofta på hur man kan behöva lite tur i livet för att ta sig över det där guppet. Jag föll ner istället i avgrunden och jag hittar aldrig ut. Depressionerna har väl avlöst varandra i närmare 25 år. Är inte det en hyfsat lång tid man stått ut då?

  Men framförallt är jag övertygad om att det handlar om mina brister som gjort att jag är där jag är idag. Att jag är svår att tycka om helt enkelt. Det märker jag på folk, hela, hela tiden. För kass för att ha klarat av att göra något bra, också.

  Så nu väntar jag bara på att åtminstone föräldrarna dör av ålderdom och sjukdom och sedan får man väl ta något ytterligare beslut efter det. Kanske kan jag övertyga mina syskon om att självmord är det mest humana? Kanske att de skulle gå med på det. De verkar ändå ganska hjärtelösa så skulle inte ens förvåna mig om de direkt svarade ja och struntade i vilket.

  En människa som är älskvärd vill folk hjälpa. Jag kommer aldrig in i den värmen.

  https://youtu.be/-cBSYuMOQwE?t=0

  Jag tror att det kan vara bra för dig att försöka ta in den texten. <3

  Trådstartaren

  <3 Åh tack, fina Blue Vajeno!

  Så vackert och fint att lyssna på låten. Plötsligt fick den en annan innebörd, också <3

  Just remember in the winter far beneath the bitter snows lies the seed that with the sun’s love in the spring becomes the rose.

   

  I say love it is a flower and you it’s only seed.
  When the night has been too lonely and the road has been too long and you think that love is only for the lucky and the strong.
  Just remember in the winter far beneath the bitter snows lies the seed that with the sun’s love In the spring becomes the rose.

  Red Simyna, jag vet inte hur jobbigt du har det, eller hur ensamt det är för dig, men kärlek kommer när vi minst anar det, och det finns ingen människa i den här världen som inte är älskvärd!

  Du är den mest empatiska och hjälpsamma människa jag känner till, du hjälper många fler här på forumet än någon annan, jag vet inte om du inser vilken värdefull och fantastisk människa du verkligen är!

  Tack för att du finns och för allt du gör för oss! <3

  Trådstartaren

  <3 Från botten av mitt hjärta, stort tack! Blir påmind om hur kärlek kan kännas och att det är precis som i låten, när man minst anar det. När jag skrev huvudinlägget var jag verkligen under isen. Det känns lite bättre nu även om det är långt ifrån ”bra”. Det här forumet och alla möten som sker här, betyder massor för mig! <3 <3

  Hej Red Simyna,

  Jag läste ditt inlägg! Blir så ledsen, jag tycker att du verkar att vara en mycket fin och empatisk människa .

  Jag tycker om dig, skickar dig kramar och önskar att du får må bättre.

  Trådstartaren

  Tack snälla, vad gulliga ni är! <3 Måste säga att det verkligen känns som plåster på såren. Ni är fantastiska!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.