Hem > Forum > Livet > Lite tankar

Lite tankar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Haft en liten paus härifrån. Orsaken är att jag blivit grundlurad av min sk. själsfrände. Det var som att marken rämnade, då. Fick sån djup ångest och blev nog traumatiserad. Klarade knappt av att gå till jobbet men gjorde ju det ändå såklart. Kände mig bakfull.

  Även tänkt om, gjort om. Valt att vara själv nu ett tag framöver. Gjort slut med min bästa kompis, min storasyster och andra. Mest för att jag lyssnade på en podd som heter Happy dejting och började se över mina ensidiga relationer. Hur jag inte kan fortsätta vara så destruktiv. Kände därför en lätthet pga. det. Slippa dem här övertydliga egoisterna som jag inte klarat av att släppa taget om i alla dessa år. Nu har jag gjort det – släppt taget. Och jag mår äntligen bättre. Känner en viss frid i min själ.

  Jag fick lära mig i den där podden att man är värdig nog så som man är. Att man ska ge sig ut i världen med en känsla av ”varsågoda, här är jag” – och jag kommer bidra. Vara självklar och inte be om ursäkt för sin existens eller sina egna behov.

  Tydligen finns det också tre nivåer som behöver fungera i en kärleksrelation; det emotionella planet, ett sexuellt plan och ett intellektuellt plan.

  Man ska också kolla efter folk som vill skapa emotionell kontakt. Som vill prata med en på djupet och inte endast om typ hur arbetsdagen varit eller hur det går med träningen. Blev fan lycklig av det. Kom på också att dessa personer; min ena syster, min bästa kompis, den här själsfränden, är ju emotionellt otillgängliga. Det är därför det skapas så mycket emotionell smärta.

  Jag behöver öva på att inse mitt eget värde. Att jag också får vara en del av den här världen. Att jag kanske till och med, också, är en fantastisk person.

  I podden sa hon att det är bättre att vara själv, eller ensam, än i dåligt sällskap. Det är så sant. Jag gör så nu, jag är hellre själv vandrandes på den här planeten än blir ständigt upprörd av andra. Lugnet och friden har börjat infinna sig – att få bara andas och känna av den här världen på egna villkor.

  🙂blev lite orolig för dig när det stod”removed user”

  nej vad synd att du blivit grundlurad!🙁

  låter som bra tankar👍

  Trådstartaren

  <3 Tack!

  Det var hemskt att bli grundlurad på det sättet. Han körde ett dubbelspel. Det positiva i kråksången är att han beskrev mycket utförligt hur han behandlat den kvinnan han gillar nu (alltså inte mig), och det var som att få ett gratis facit på hans relationsmönster. It wasnt pretty, så att säga. Han medgav själv att han varit ett svin emot henne. Så nu vet jag det. Dörren är stängd. Han dödade min kärlek till honom på vägen.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.