Hem > Forum > Livet > Jag förstör allt.

Jag förstör allt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  En tid tillbaka fick jag diagnosen PTSD som har tagit otroligt hårt på mig. Jag har inte varit mig själv det senaste och det har gått ut över mina relationer till folk. På grund av detta har dom flesta av mina vänner nu sagt upp kontakten med mig. Men för 5 dagar sedan så berättade min pojkvän för mig att han ville ha en paus. På grund av mitt mående har det varit mycket bråk de senaste eftersom han inte förstår och jag inte kan förklara. Så nu säger han att han behöver avstånd ifrån mig och att han inte vet om han vill vara med mig längre. För bara 10 dagar sedan skrev han ”jag älskar dig och det betyder att jag finns både i dom bra och tuffa stunderna” och pratade om giftemål. Sedan på 3 sekunder bara allt förändrades.

   

  Älskar honom mer än någonting annat och vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har ingen kvar och det enda jag klarar att göra är att ligga på soffan och gråta. Vill bara ha honom och hans trygghet tillbaka.

   

  Orkar inte livet mer.

  Avatar

  Förstår att du kan känna panik av tanken att förlora honom. Och ännu värre om fu inte vet hur du ska kommunicera hur du mår, förklara varför vissa saker är som de är. Har du eller kan du fråga där du fick diagnosen om hjälp i hur du ska kommunicera kring hur du mår och vad diagnosen innebär till dina närmaste? Kanske erbjuder de att din pojkvän kan få komma med vid ett tillfälle, eller har stöd du kan få i hur du ska hantera allt du känner just nu, genom samtal tex.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.