Hem > Forum > Livet > Jag drar rakbladet över min handled

Jag drar rakbladet över min handled

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag är så trött, jag orkar inte längre. I mina andetag drar jag efter luft, men mina lungor är punkterade av ångesten, jag kvävs av min egen ångest. Jag tar tag i rakbladet i handen och drar den över min beniga handled, det bränns till. Blodet tränger sig fram genom mitt skinn och färgar min handled i sin färg. Långsamt droppar blodet ner i handfatet, och för ett ögonblick glömmer jag bort min ångest och all min mentala smärta lämnar mig och övergår till den underbara fysiska. Jag glömmer bort hela världens existens och ser bara det vackra röda framför mig. Sen kommer verkligheten ikapp mig och jag drar rakbladet över mig igen och igen.

    Min undulat dog idag av cancer, hade en stor tumör på magen. I vanliga fall räcker det oftast med att jag skär mig 1-4 gånger för att släppa ut mina känslor och undkomma verkligheten, men inte idag. Jag fortsätter att skära upp min handled tills dess att jag har ristat in ditt namn i min hud. Mini står det i djupa, röda, rinnande bokstäver. Jag kommer aldrig glömma dig, och nu bär jag ditt namn med mig för alltid i min uppskurna handled.

    Jag skär mig för att glömma bort och undkomma verkligheten. Varför gör du det?

    Hej! Det låter verkligen som du har det riktigt jobbigt just nu. Självskadebeteende är inte ovanligt när man mår dåligt, men det är viktigt att du tar dem på allvar. Det går att få hjälp om man självskadar, behöver du prata med någon om det. Det kommer inte att vara så här jobbigt konstant. Har du konkreta självmordsplaner behöver du komma till akutpsykiatrin. Ett steg på vägen som verkligen kan vara värdefullt är att kontakta Självmordslinjen på 90101 eller mind.se/sjalvmordslinjen. Där kan du anonymt ringa eller chatta dygnet runt med någon av Minds utbildade volontärer. Det kommer att vända, men du behöver få hjälp. Vi tror på dig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.