Hem > Forum > Livet > Jag är så trött på allting, vill bara få ett slut på allt

Jag är så trött på allting, vill bara få ett slut på allt

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Trådstartaren

    Jag är så trött på allting, ännu en gång har jag misslyckats. Jag gör bara mig själv besviken hela tiden. Jag kan inte prestera i skolan längre, mina betyg sjunker som titanic och jag har absolut ingen ork att göra något åt det. Uppgifterna jag ligger efter med bara växer på hög. Jag får F i kurserna för att min fula prestationsångest vägrar låta mig göra dåligt ifrån mig så istället skiter jag i allt tills det är försent. Nu står jag här, med fler uppgifter kvar i skolan än det finns dagar. Det känns som jag gör mina lärare besvikna, min familj, vänner och framförallt mig själv. Från att vara en toppelev med bra betyg till en elev med hyfsat okej betyg utom i de kurser jag ligger efter med uppgifter.

    Alla längtar till sommarlovet men min ångest bara ökar. För mig är ledig tid inget jag gillar, jag måste själv distrahera mig för att inte tänka på allting. Jag är så trött på att min familj alltid ska låtsas som den perfekta familjen även om den är helt messed up. Varför ska mina päron låtsas som att de aldrig bråkar, varför ska min syster låtsas att hon mår bra när hon obviously inte gör det annars hade hon väl inte haft självmordstankar och självskadebeteende. Varför berättar inte min mamma för sina syskon eller mormor hur det faktiskt står till i vår familj. Det känns ju ändå bra att mormor aldrig är hos oss eftersom hon känner sig i vägen. Min största förebild kan inte ens komma hem till oss för att hon är rädd att säga något dumt eller göra något som sätter mamma i en dum situation.

    Jag vet seriöst inte hur länge till jag orkar med denna skiten, om livet ska vara så här svårt så vet jag inte om jag vill leva.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.