Hem > Forum > Livet > Inte blev av

Inte blev av

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Träffade en kille när jag var 21 år. Vi möttes på en fest och det var kärlek vid första ögonkastet. Efter ett tag tog jag hans hand och jag har inte efter det mött en hand som passade min, så bra. Det kändes som att möta sitt livs kärlek. Han hade också en sådan sexig energi att det var magnetiskt hur jag drogs till honom. Vi blev aldrig ett par. Pga. mig. Det här är ungefär 15 år sedan. Vi har sedan dess hörts sporadiskt och skrivit med varandra. Han har ofta varit i relationer och det har inte varit flörtigt men vi har ju nåt, iallafall.

    Nyligen har vi hörts igen. Han hör av sig ofta, vill prata. Det är ytliga konversationer, numera. Så var det aldrig förr. Vi är också för första gången sedan vi möttes på den där festen, singlar, båda två. Av olika anledningar kan inte vi bli ihop. Jag har dock jämfört honom med alla sedan dess. Man kan nog dra det så långt att han är en stor bidragande orsak till att jag ofta varit singel. Jag har gjort mycket uppoffringar genom åren. Det här mötet med honom förändrade mig, pinsamt nog. Skulle aldrig någonsin kunna erkänna det för honom.

    För något år sedan kom jag till en insikt om hur absurt det är att jag övh kunnat tro att vi skulle vara perfekta för varandra. Jag kunde äntligen släppa det. Men för några veckor sedan hördes vi igen. Efter sex år av tystnad.

    Jag vill bara att det ska rinna ut i sanden. Släppa den här sjuka idén om att vi skulle vara varandras livskärlekar. Det är bara en illusion. Men vad svårt det är att tänk om. Förstå hur man blivit präglad av något så fundamentalt i livet som egentligen aldrig riktigt funnits eller kommer bli. Känner en sådan desperat längtan efter att få bli fri, men också separationsångest. Vad var ens meningen med detta?

    Har en teori om att man präglas av ett fåtal personer i livet. Att man börjar förändra sig. Förändra sitt riktning. Livet tar en ny vändning efter dessa möten. Han har varit en sådan person för mig.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.