Hem > Forum > Livet > Hur man ska vara

Hur man ska vara

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • jag har kommit på att jag undrar hur man ska vara, det här kanske låter konstigt men jag tänker att antingen är man karriärsinriktad och håller endast på med det, eller så håller man bara på att ha sex med massa människor , det är antingen eller för mig, så jag håller på att fundera på vilket man ska vara, det låter konstigt jag vet, kan jag ha asperger? Är lite åt adhd hållet .. jag vet ärligt talat inte vad jag talar om men så är jag sjukt förvirrad också, hur ska man vara??

  Svarar på dig då du svarade på min gnälltråd 🙂

   

  Det finns ingen tydlig karta hur man behöver vara. Gör det som gör dig lycklig, både för stunden och i längden. Vill du plugga och jobba, kör på det! Råkar du träffa massa folk och hittar du någon du älskar, great!

  Det bästa (och värsta) med livet är att det inte går att planera helt. Se till att ha en stadig inkomst bara, sedan löser sig det andra av sig självt!

  Trådstartaren

  Svarar på dig då du svarade på min gnälltråd 🙂 Det finns ingen tydlig karta hur man behöver vara. Gör det som gör dig lycklig, både för stunden och i längden. Vill du plugga och jobba, kör på det! Råkar du träffa massa folk och hittar du någon du älskar, great! Det bästa (och värsta) med livet är att det inte går att planera helt. Se till att ha en stadig inkomst bara, sedan löser sig det andra av sig självt!

  lol tack tillbaka för att du svarade på min ”nonsens tråd”😆

  ja… jag lever på bidrag vilket är bedrövligt för självkänslan . Men inkomst har jag ju …

  jag har schizofreni och betedde mig väldigt utåtagerande förr, nu mår jag dåligt inombords istället  sjuka konstiga tankar som snurrar så jag jobbar inte…

  men det är väl som du säger att det inte finns nån karta över hur man ska vara…🙂

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.