Hem > Forum > Livet > Hur berättar man att man är kär i någon

Hur berättar man att man är kär i någon

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej, jag har blivit vansinnigt kär i en tjej, varje gång jag ser henne känner jag fjärilar i magen och allt bara känns alldeles för bra för att vara sant, men jag är rädd att hon inte känner samma sak som jag och att jag kommer bli sårad då, hur ska jag göra?

  Avatar

  Många gånger låter vi rädslan bestämma och när den får övertaget så riskerar vi att gå miste om mycket gott här i livet.

  Mitt tips: Formulera dig enkelt och säg det mer eller mindre rakt ut till henne när ni är själva. Alternativt skriv det till henne om det är svårt hitta tillfällen när ni är ensamma.

  Om du inte testar så kanske du kommer gå och fundera på det väldigt länge ”Jag skulle ha gjort si eller så”. Det värsta som kan hända om du provar är att du får ett nej men då har du iaf provat.

   

  Ju fler gånger du går emot rädslan, desto bättre kommer du bli och då kommer du märka att mycket annat också blir enklare.

   

  Stort lycka till!

  // En som vågade säga till en tjej att jag var kär i henne och som nu är min fru och Mamma till mitt barn.

   

  Trådstartaren

  Hej och tack för svar☺️
  Låter härligt. Ja du har fullständigt rätt att det mest logiska och det bästa man kan göra är att bara säga det rakt ut. Problemet är att jag alltid har varit lite blyg av mig. Har du något tips på hur man skulle kunna formulera sig?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.