Hem > Forum > Livet > Håller jag på att bli galen?

Håller jag på att bli galen?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej, håller jag på att bli galen?
    Det hela är knäppt, jag har väldigt låg självkänsla, tycker för mycket att folk ska tycka om mig, mår piss i flera timmar ifall någon säger till mig att jag gör något fel. Aldrig vart nöjd med mig själv på sista 10 år.
    Såg denna forum och tänkte kanske nån som har något liknande på gång eller förr i tid?
    Tappade kontakt med min favorit förälder när jag var mindre, förlorade hen när jag var ungdom. Nu 6 år senare så mår man bajs då man saknar hen väldigt mycket. Jag har inte riktigt lärt mig hur man lever utan en förälder. Har inte kunnat sova ordentligt på 3 års tid. Har gått i terapi men kändes bara värre. Fått sömnpiller och inte heller funkat mer än en vecka. Går till jobbet trött och deppig och sen måste man lyssna på kollegor om saker ingen bryr sig om.

    Nej, du håller inte på att bli galen. Du har mist en stor kärlek och trygghet i ditt liv. Det kan skaka om en människa i grunden. Du behöver hitta ett sätt som fungerar för dig att hantera förlusten och bygga upp dig själv igen. Det kan ta lite tid men det är en naturlig process, helt klart. Använd de verktyg som fungerar för just dig. Ge dig själv lite andrum. All lycka till! <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.