Hem > Forum > Livet > Gemensam tråd: Bra saker man gjort under dagen

Gemensam tråd: Bra saker man gjort under dagen

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Skapar en tråd där alla är välkomna att skriva och dela sådant ni gjort under dagen och som ni är tacksamma, stolta, glada över är genomfört.

  <3

   

  Vad fint.

  Jag har dammsugat idag. Inget jag vanligtvis kan göra då min kropp inte tillåter det så jag är omåttligt stolt över ryggen som höll.

  Mysfaktorn slog på när regnet kom så jag tände ljus i hela lägenheten och nu är luften varm och go.

  Har du gjort något du är glad över?

  Vad skönt att ryggen höll trots dammsugningen! Jobbigt att ha det så, jag har själv mycket värk så förstår hur det måste vara. Det är så skönt att ha lyckats städa.

  Jag har handlat mat idag. Tog en buss till en affär där det är lite billigare än där jag bor men som har ett sortiment som jag gillar. Och så har jag kört en maskin tvätt.

  Skapar en tråd där alla är välkomna att skriva och dela sådant ni gjort under dagen och som ni är tacksamma, stolta, glada över är genomfört. <3

  vilket bra initiativ !

  att fokusera på det positiva liksom,

  Idag har jag tillåtit mig själv att klaga( jag vågar aldrig klaga annars på grund av att jag tror nåt hemskt ska hända ungefär som gudar där uppe säger  ”lyssna hon klagar då ska hon få!” Men det sket jag i ikväll och klagade som aldrig förr rakt ut i luften om jobbiga småsaker och använde grovt språk  mådde faktiskt bra av det.

   

  Trådstartaren

  Härligt alla! <3

  Sålt av två böcker (gammal kurslitteratur)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.