Hem > Forum > Livet > Fler som bryter ihop regelbundet och mår hyfsat däremellan?

Fler som bryter ihop regelbundet och mår hyfsat däremellan?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Gick IDAG in i en ny “bryta-ihop-fas” med totalt mörker. Spenderat dagen gråtandes i fosterställning med önskan om att få en dödlig sjukdom för att slippa leva men inte behöva traumatisera min familj med ett självmord. Jag vill inte utsätta dom för en sån smärta och ångest som jag tror det kan skapa, om jag satte mina “känslor” först hade jag avslutat mitt liv för åratal sedan. Nu väntar jag på den “naturliga” döden. Det känns som att min själ vrids som en sur disktrasa inom mej dessa dagar.

   

  Sedan kommer de molnfria dagarna. Då jag accepterat livet och inte tänker för mycket. Men jag vill inte planera framåt då jag inte vill leva… Fyller 30 om drygt en månad och min familj vill fira mej. Fira vad? Jag får panik av tanken. Ska jag ha fest för deras skull…det sänker mej totalt. Funderar på att fejka att jag åker på semester för att slippa.

  Är 50% sjukskriven pga värk. Min sambo är min chef och har inte svårt för att pressa mej att jobba mera och hårt fast han vet att jag får ligga med extra värk i timmar innan jag kan t.ex. ta mej för att laga mat.

   

  Någon mer med liknande “perioder”?

  Avatar

  ja, vissa dagar känner jag mig inte alla ensam och är nöjd med mitt liv medans vissa dagar känner jag mig som den ensammaste hemskaste människan i hela världen

  Avatar
  Trådstartaren

  ja, vissa dagar känner jag mig inte alla ensam och är nöjd med mitt liv medans vissa dagar känner jag mig som den ensammaste hemskaste människan i hela världen

  Vad triggar igång dina dåliga dagar?

  För mej kan det vara ett gräl med någon eller pga nåt sorgligt/tragiskt jag sett på tv (nyheter, dokumentär, film etc) Jag verkar vara otroligt känslig när jag är i en dålig period. Har jag haft en hel “glad” vecka t.ex. så är det svårare att dra ner mej..

  Avatar

  Det kan va allt möjligt men också absolut ingenting, jag blir typ rädd för mig själv för jag kan gå ifrån glad till självmordsbenägen på typ en kväll

  Mitt liv har också varit djupa svackor med förtvivlan och vanligt liv däremellan….med åren har svackorna varit mindre djupa. Jag vande mig rätt tidigt att ta hjälp genom att prata med en professionell person lite då och då. Bara några samtal Ibland . Också haft det stora brytet i livet, och då gick jag i samtal under en längre tid, tror det var typ ett år. Dålig sömn och sånt,,bara grät, Det redde ut sig tillslut och därefter blev inte bryten så djupa längre. Viktigt ha någon att pratat med.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.