Hem > Forum > Livet > Drömmer om kärlek

Drömmer om kärlek

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Drömde i natt om en kille som jag ”spanat in”. Såg honom på bild – av en slump – häromdagen (vi är med i samma politiska parti) och när jag vaknade blev jag som lite besviken över att det bara var en dröm. Kände att gud så svårt det här kommer bli att liksom få honom intresserad av mig. Orkar jag ens försöka? Vi ses ju aldrig pga. den här dumma pandemin. Men började klistra in honom i huvudet på tillställningar med typ mina syskon och syskonbarn för att få ett större perspektiv om hur det skulle kunna bli. Det kanske skulle kunna bli bra. Han är väldigt olik killar jag brukar falla för. Ärligt talat har jag mest träffat jättepopulära killar som tjejer hänger i klaser efter. De har varit modellsnygga, framgångsrika och ganska fattiga i det inre, dessvärre.

    En gång var jag dock kär i en man som växte upp med en pappa som är en känd politiker. Han var som en poet och även gift vid tillfället. Gud vad kär jag var i honom. Väntade några år på att han skulle göra slut med sin tjej men istället fick de ett ytterligare barn och jag blev dumpad. Men han charmade mig. Aldrig har jag varit så nära själsligt någon person som honom. Det var en själsfrände.

    Den här killen jag drömde om i natt är annorlunda kan man säga. Egentligen är han en kille som jag tror skulle falla mina systrar i smaken, snarare. Jag brukar föredra killar som är mer levande och livfulla. Som ständigt överraskar mig. Men eftersom jag fortfarande är singel och knappast någon dejt i sikte funderar jag på att tänka om. Det kanske är just en sån här kille som jag behöver. En snäll – stabil. Och som ler mycket. Kanske just inte oförutsägbar. Mina föräldrar skulle tycka han var urtråkig tror jag. Mina kompisar skulle bli förvånade. Jag skulle chocka alla.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.