Hem > Forum > Livet > Att inte orka umgås med folk

Att inte orka umgås med folk

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag gillar det sociala. Jag gillar samtal och diskussioner. Att göra något roligt tillsammans…

    Men jag har länge blivit så trött av allt. Jag umgås med någon bara för att sedan behöva sitta hemma själv i flera dagar.

    Att börja universitet ska vara en spännande tid där man provar på nya saker och träffar en massa nya människor, trots det har jag inte gått på något relaterat till insparquen och jag har aldrig ens varit på skolan. Jag planerar att gå, men när jag sedan vaknar på morgonen så väljer jag att avstå. Jag är rädd att jag inte kommer att få några vänner att vara tillsammans med på universitet om jag inte går på välkomstdagarna, men samtidigt känner jag mig bara så trött och anti. Har inte pratat med kompisar på en vecka och har inte haft ett riktigt samtal med familjen på ett tag… Hur kommer det då bli när kurserna börjar på riktigt?

    Det här är inget nytt problem, men den känns samtidigt som något man inte riktigt får känna. Det är svårt att försöka förklara för närstående att man älskar dem när man samtidigt aldrig själv söker upp dem. Jag vill inte vara antisocial, men samtidigt är det som att jag inte orkar vara något annat…

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.