Hem > Forum > Livet > Är detta någon slags 30års kris?

Är detta någon slags 30års kris?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag är 33år fyllda i mars.

  Jag har just iår börjat fått panik över mitt liv i sig. Mitt liv känns helt meningslöst. Jag känner mig helt meningslös.

   

  Jag har inga barn, jag o min älskade kille har försökt men har fått missfall på missfall.

   

  Jag ät överviktig o det är svprt att gå ner i vikt

   

  Jag har inget fast jobb

  Inget körkort

  Jag dricker för alkohol fast jag inte kan sluta när jag väl börjat o ångesten tar livet av mig dagen efter.

  Min mamma o pappa är alkisar , ja istort sett hela min släkt.

  Jag vet knappt vart jag ska börja för att få ordning på tankarna. . Jag grubblar o grubblar .. alla gamla vänner har familjer o alla verkar leva i frid o fröjd.

  Vart börjar man? 🙁

  Har inga vänner..bara en som flytta långt bort o alla andra ja umgps med festar jag med (familjen el halvsyrran).. thats it . Känner en stor skam över mitt meningslösa liv.

  Nummer ett tror jag är att få stöd att sluta dricka alkohol. Det gynnar inte ditt välmående, eller din chans att bli gravid.

  Alkoholen håller dig tillbaka från att må så bra du kan må, definitivt. jag menar inte att det är enkelt, jag förstår att det är svårt, men det är nödvändigt. Har du pratat med Alkohollinjen exempelvis? Där kan du få stöd.  <3

  Sedan kanske du kan försöka börja träna, lite varje dag för att gå ner i vikt. Det går ju att följa träningsvideos på youtube. 🙂

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.